Markten en regels veranderen sneller dan ooit. Om te kunnen overleven en groeien, wordt van u een steeds groter aanpassingsvermogen vereist. Daarvoor zoekt u steeds specialistischer advies en stelt u bijzondere vragen. Vragen waarmee u niet vanzelfsprekend bij iedere organisatie terecht kunt.

Solide basis, flexibele en resultaatgedreven mentaliteit

Het is niet gemakkelijk om een partner te vinden die beschikt over zowel de nodige solide basis (toonaangevend, kwalitatief, slim, breed, internationaal), als flexibele mentaliteit (persoonlijk betrokken, teamgeest, proactief, aanpassingsgericht/ingesteld op verandering). Die in staat is om snel en goed op uw vraag in te spelen, resultaat te boeken. Die expertise van wereldformaat biedt, maar wel op een schaal en manier die bij u en uw business past.

Wat is het verschil waar we om bekend staan?

Grant Thornton biedt het beste van twee werelden: een combinatie tussen een solide (inter)nationale basis en de wendbaarheid waar u als klant behoefte aan heeft. Dit combineren we met het karakter van onze lokale vestigingen: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgedreven.

Wat bieden wij u en wat merkt u daarvan?

Met een accountancy- en adviespartner die meebeweegt, staat u sterker in veranderende tijden. U werkt samen met een fullservice-dienstverlener bij wie u met grote, kleine en onconventionele vragen terecht kunt. Dit vergroot uw wendbaarheid, het verandervermogen van uw organisatie en uw groeikansen.

Hoe maken we dat voor u merkbaar?

De manier waarop we onze diensten leveren is het fundament onder onze belofte aan u. Het is de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit, resultaatgedrevenheid en persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat we ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan uw vragen en u kunnen helpen om uw aanpassingsvermogen – en daarmee ruimte voor groei – te vergroten.