article banner

Waarom Grant Thornton?

Solide basis, flexibele en resultaatgedreven mentaliteit

Markten en regels veranderen sneller dan ooit. Om te kunnen overleven en groeien, wordt van u een steeds groter aanpassingsvermogen vereist. Daarvoor zoekt u steeds specialistischer advies en stelt u bijzondere vragen. Vragen waarmee u niet vanzelfsprekend bij iedere organisatie terecht kunt.

Het is niet gemakkelijk om een partner te vinden die beschikt over zowel de nodige solide basis (toonaangevend, kwalitatief, slim, breed, internationaal), als flexibele mentaliteit (persoonlijk betrokken, teamgeest, proactief, aanpassingsgericht/ingesteld op verandering). Die in staat is om snel en goed op uw vraag in te spelen, resultaat te boeken. Die expertise van wereldformaat biedt, maar wel op een schaal en manier die bij u en uw business past.

Wat is het verschil waar we om bekend staan?

Grant Thornton biedt het beste van twee werelden: een combinatie tussen een solide (inter)nationale basis en de wendbaarheid waar u als klant behoefte aan heeft. Dit combineren we met het karakter van onze lokale vestigingen: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgedreven.

Wat bieden wij u en wat merkt u daarvan?

Met een accountancy- en adviespartner die meebeweegt, staat u sterker in veranderende tijden. U werkt samen met een fullservice-dienstverlener bij wie u met grote, kleine en onconventionele vragen terecht kunt. Dit vergroot uw wendbaarheid, het verandervermogen van uw organisatie en uw groeikansen.

Hoe maken we dat voor u merkbaar?

De manier waarop we onze diensten leveren is het fundament onder onze belofte aan u. Het is de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit, resultaatgedrevenheid en persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat we ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan uw vragen en u kunnen helpen om uw aanpassingsvermogen - en daarmee ruimte voor groei - te vergroten.

Verwachtingen Onze invulling

1. We staan voor kwaliteit.

We staan voor kwaliteit.

We volgen de wet- en regelgeving.

We hebben een (inter)nationale aanpak en werkwijze.

We investeren voortdurend in onze ontwikkeling en die van anderen.

We bereiken het hoogste niveau van bekwaamheid in ons expertisegebied.

We zijn integer, transparant en onafhankelijk in de uitvoering van onze taken.

We zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van ons werk essentieel is voor u als ondernemer. U treedt met de resultaten van ons werk naar buiten. Dit betekent dat ons werk van invloed kan zijn op uw bedrijfsactiviteiten. Uiteraard gaan wij hier op een verstandige en zorgvuldige manier mee om.

We beschikken over een uitgebreid stelsel van specifiek op de organisatie toegesneden, procedures en gedragsrichtlijnen. Zowel intern als extern handelen onze medewerkers zorgvuldig naar dit kwaliteitssysteem. 

We zorgen ervoor dat de juiste mensen het juiste werk verrichten.

 2. We zijn flexibel.

We bewegen met u mee. We leveren advies dat aansluit bij uw situatie. Maatwerk dus, onafhankelijk van het marktsegment waarin u opereert.

We reageren proactief en snel op veranderingen, nemen doelgerichte, tijdige besluiten en voeren deze direct uit.

We werken samen met u om expertise en middelen te bundelen en zodoende uw organisatie beter te kunnen helpen.

 3. We zijn persoonlijk betrokken.

U bent altijd direct in gesprek met onze medewerkers en heeft nauw contact met de verantwoordelijke adviseur, specialist of partner.

Wij zijn gepassioneerd, we tonen inlevingsvermogen en zijn oprecht geïnteresseerd in uw situatie en uw drijfveren. We voelen ons verbonden met uw organisatie.

We hebben een sterke teamgeest en werken op een gelijkwaardige manier met u samen aan organisatieverbetering en groei. U ervaart in de praktijk dat we naast u staan.

 4. We zijn resultaatgedreven.

We zijn resultaatgedreven.

We kijken verder dan uw opdracht. We zoeken proactief naar kansen om uw organisatie, processen en resultaten te verbeteren en te laten groeien.

Onze adviezen zijn altijd praktisch, haalbaar en toepassingsgericht. We dragen toonaangevende oplossingen aan en implementeren deze op een pragmatische en betrokken wijze.

Wij dagen elkaar uit om het beste uit onszelf en

ons team te halen en inspireren anderen om zich zo verder te ontwikkelen.

Wij nemen initiatief om het positieve verschil te maken.