article banner

International business centre

Internationaal zakendoen; toenemende binnenlandse concurrentie zorgt voor meer internationale kansen. Bijvoorbeeld uitbreiden in andere landen of juist als buitenlands bedrijf uitbreiden in Nederland. Hoe pakt u dit aan?

Wanneer u uitbreidt in een ander land, speelt er een aantal belangrijke factoren een rol. Lokale marktkennis, fiscale en juridische kennis bepalen uw koers. Of het nu gaat om het openen van een nieuw kantoor of een internationale overname. Advies is van vitaal belang.

Het netwerk van Grant Thornton International Ltd bestaat uit 23 international business centres, waarvan één in Amsterdam. Voor M&A zijn we in meer dan 80 landen met M&A adviseurs vertegenwoordigd. Robert-Jan Brethouwer, partner bij Grant Thornton in Nederland, heeft hier de leiding en stuurt een team van specialisten met aanzienlijke internationale ervaring aan.

Via het internationale netwerk met international business centres helpen wij u met internationale activiteiten; binnen Nederland en ver daar buiten. Of het nu gaat om het verkennen van internationale activiteiten of het maken van internationale business plannen. Samen met specialisten uit het wereldwijde netwerk van Grant Thornton helpen wij u uw strategie te verwezenlijken door het juiste team van specialisten in te schakelen. Zo bent u overal ter wereld verzekerd van het juiste team voor de juiste 'job'.

Contact

Robert-Jan Brethouwer

IBC director

Neem contact op