Grant Thornton combineert internationale expertise met lokale kennis van de markt. Daarmee biedt Grant Thornton haar klanten een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket aan, waar ter wereld ze ook zaken willen doen. Dit dienstenpakket komt samen in de International Business Centres. 

International Business Centre in Amsterdam

Binnen het netwerk van Grant Thornton International Ltd bestaan 23 International Business Centres, waarvan één in Amsterdam. Vanuit hier helpen wij u met internationale activiteiten; binnen Nederland en ver daar buiten. 

Of het nu gaat om het verkennen van internationale activiteiten of het maken van internationale business plannen. Samen met specialisten uit het wereldwijde netwerk van Grant Thornton helpen wij u uw strategie te verwezenlijken door het juiste team van specialisten in te schakelen. Zo bent u overal ter wereld verzekerd van het juiste team voor de juiste 'job'.

International Business Director

Robert-Jan Brethouwer, partner bij Grant Thornton in Nederland, stuurt vanuit het International Business Centre Amsterdam een team van specialisten met aanzienlijke internationale ervaring aan.

Robert-Jan Brethouwer
Partner | IBC Director
Robert-Jan Brethouwer