Internationaal zakendoen; toenemende binnenlandse concurrentie zorgt voor meer internationale kansen. Bijvoorbeeld uitbreiden in andere landen of juist als buitenlands bedrijf uitbreiden in Nederland. Hoe pakt u dit aan?

Wanneer u uitbreidt in een ander land, spelen een aantal belangrijke factoren een rol. Lokale marktkennis, fiscale en juridische kennis bepalen uw koers. Of het nu gaat om het openen van een nieuwe kantoor of een internationale overname. Advies is van vitaal belang.

Het netwerk van Grant Thornton International Ltd bestaat uit 35 international business centres in 22 landen, waarvan één in Amsterdam. Voor M&A zijn we in meer dan 80 landen met M&A adviseurs vertegenwoordigd. Bart Jonker, partner van Grant Thornton in Nederland, heeft hier de leiding en stuurt een team van specialisten met aanzienlijke internationale ervaring aan.

Partner Bart Jonker

International business centre

Neem contact op

Via het internationale netwerk met international business centres helpen wij u met internationale activiteiten; binnen Nederland en ver daar buiten. Of het nu gaat om het verkennen van internationale activiteiten of het maken van internationale business plannen. Samen met Grant Thornton-specialisten wereldwijd helpt wij u uw strategie verwezenlijken door het juiste team van specialisten in te schakelen; in Nederland en daarbuiten. Zo bent u overal ter wereld verzekerd van het juiste team voor de juiste ‘job’.