De stijgende energiekosten hebben impact op iedere ondernemer en particulier. Op deze pagina geven wij een overzicht van onze insights en webinars rond het thema energiekosten. Welke maatregelen treft de overheid? Wat kunt u zelf doen om meer grip te krijgen op uw liquiditeit? En wat moet u doen als u in financiële problemen komt? Onze adviseurs gaan in op deze thema’s.

Uitgelicht: de TEK-subsidie

Het kabinet komt volgend jaar met een compensatieregeling voor energie-intensieve MKB-ondernemingen: de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK). Wat weten we nu over deze regeling?

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen rondom energie en verduurzaming en hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem contact op met een van onze specialisten.

De Nederlandse economie zit in een spannende periode. Wat gebeurd er in 2023? Welke kant gaat het op? Veel ondernemers vragen zich af hoe zij om moeten gaan met de hoge energiekosten en de aanhoudend hoge inflatie. Benieuwd naar wat u dit jaar nog kunt doen om fiscaal voordeel te behalen of risico's te beperken?

Webinar Wat te doen met energiekosten en inflatie.jpg

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.