Je hebt nog wat vragen over jouw carrière Grant Thornton? Wij hebben de antwoorden.

De meest gestelde vragen

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je hebt je keus gemaakt. Een nieuwe omgeving is in zicht. De ruimte spreekt je aan en je hebt volop ruimte om te groeien. Op welke arbeidsvoorwaarden kun je rekenen?

Salaris/secundaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Onderstaand een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Wij bieden op fulltime basis 29 vakantiedagen en je hebt de ruimte om op fulltime basis maximaal 10 dagen bij te kopen.
  • Vanaf 21 jaar bouw je een pensioen op via een beschikbare premieregeling. Je betaalt geen eigen bijdrage.
  • Je hebt de ruimte om je werktijden aan te passen aan je persoonlijke situatie. Uiteraard in overleg met je team, zodat er altijd iemand bereikbaar is voor cliënten.
  • Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Studeren

Je bent ambitieus en wilt meer. Van ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt gebruik maken van diverse groeimogelijkheden, zoals de Grant Thornton-opleidingen of een externe studie volgen. Voor deze laatste optie sluiten wij een studieovereenkomst met je af. Valt je keuze op een relevante opleiding onder werktijd? Dan komt de helft van deze tijd voor onze rekening en de andere helft voor die van jou.

Leaseregeling / kilometervergoeding

Afhankelijk van de zakelijke/functionele noodzaak kun je in aanmerking komen voor een leaseauto. Indien je in aanmerking komt voor een leaseauto, maar hier geen gebruik van wil maken, ontvang je een mobiliteitsbudget ter hoogte van het (integrale) normleasebedrag. Bij het niet in aanmerking komen van een leaseauto heb je recht op een onbelaste reiskostenvergoeding. Je kan kiezen voor een vergoeding van € 0,23 per zakelijke kilometer of voor een vergoeding van de kosten voor openbaar vervoer.

Is er de mogelijkheid om een dag mee te lopen?

Enthousiast geworden, maar eerst weten hoe de sfeer op onze vestigingen is?  voor een meeloopdag. Gedurende de meeloopdag maak je kennis met onze organisatie, de werkzaamheden en de wijze waarop wij onze cliënten helpen. Dit laatste komt vooral bij een meeloopdag-op-maat aan bod. Dan word je persoonlijk begeleid door een accountant, fiscalist of adviseur. Zij laten je zien hoe er in de praktijk gewerkt wordt.

Hoe kan ik een open sollicitatie versturen?

Je bent geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton, maar je hebt geen passende vacature gevonden. Stuur ons dan via de volgende link een open sollicitatie toe. Zo kunnen wij je informeren wanneer er een interessante vacature vrijkomt.

Wat is de sollicitatieprocedure?

Je bent geïnteresseerd in een carrière bij Grant Thornton en je hebt een passende vacature gevonden. Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende fasen:

  • Een sollicitatie begint met het versturen van je cv en motivatiebrief. Na ontvangst berichten wij je binnen twee weken over de verdere procedure. Screening via internet kan onderdeel uitmaken van de procedure.
  • Om een nog beter beeld te krijgen van jouw motivatie kan het voorkomen dat wij je bellen om telefonisch nader kennis te maken.
  • Bij voldoende aanknopingspunten zal je uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek met één van onze recruiters en/of een medewerker uit de praktijk.
  • Is het eerste gesprek van beide kanten positief verlopen? Dan volgt veelal een tweede gesprek.
  • Bij vacatures voor seniorfuncties kan een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Bij een wederzijdse positieve indruk ontvang je van ons een aanbieding.
Hebben jullie nog tips voor het solliciteren?

We begrijpen dat je niet elke dag een sollicitatie verstuurt, en helpen je daarom graag een handje. Download onze tips [ 60 kb ] [ 60 kb ] die je helpen om je cv en motivatiebrief op te stellen.

Hoe is het om voor Grant Thornton te werken?

Hoe is het nu écht om voor Grant Thornton te werken? Wij spraken acht collega’s: van accountant, tot belastingadviseur, tot consultant. Want onze eigen collega’s kunnen jou het beste vertellen hoe jouw rol binnen Grant Thornton eruit zou kunnen zien.