Wie we zijn

Grant Thornton begrijpt dat dit vak om meer draait dan cijfertjes. Je kunt je klanten pas echt servicen als je de emoties, de verhalen en de ambities van je klanten begrijpt en voelt.

Onze visie vraagt om mensen die meer brengen dan enkel hun vakkennis. Mensen die met hun persoonlijke eigenschappen zichzelf en elkaar uitdagen om nieuwe oplossingen en mogelijkheden te verkennen. Door jouw persoonlijke interesses en talenten in het vak te stoppen maak je jezelf en onze dienstverlening beter.

Doordat jij dat stapje extra zet, ontstijgen wij de verwachtingen van onze klanten en lopen we voorop in de ontwikkeling van ons vakgebied.

 

Met ruim 700 collega’s die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied, verspreid over onze 8 locaties in Nederland, maken wij deel uit van een groot internationaal netwerk van wel 149 landen. Wij brengen kennis van wereldformaat dichtbij huis.

map grant thornton services

Accountancy, tax, advisory & you

Onze collega’s zijn onze belangrijkste asset. Jouw succesverhaal is het succes van ons allemaal. Door het stimuleren van jouw ontwikkeling met uitdagende klanten prikkelen we jou om je ideeën te uiten, initiatief te tonen en de ruimte te pakken om te pionieren. Groei met ons mee en breng ons vak naar een hoger niveau.

Grant Thornton biedt een plek waar jouw talent telt. Waar we nieuwsgierig zijn naar wat jíj kunt bijdragen. Een omgeving vol dynamiek en scherpte. Dat is Grant Thornton. We kijken naar de mens achter de cijfers, naar de drive en ambitie van onze klanten. Wil jij je inzetten voor een breed palet aan nationale en internationale klanten? En intensief samenwerken met collega’s in alle functielagen, voorbij de muren van je eigen vakgebied? En je blijven ontwikkelen?

Ontdek Grant Thornton. accountancy, tax, advisory & you.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat vooraan in onze wereldwijde strategie. Ook in Nederland maakt duurzaamheid al jaren onlosmakelijk deel uit van onze strategische focus. Waarom? We willen een duurzame en impactvolle organisatie zijn. Natuurlijk om relevant te blijven voor onze klanten, toekomstige medewerkers en andere stakeholders. Maar vooral vanuit onze diepe overtuiging dat duurzaamheid en maatschappelijke impact cruciaal zijn voor een toekomstbestendig bedrijf.

Wij pakken onze eigen bedrijfsvoering aan met onze strategische pijlers diversiteit en inclusiviteit. Maar we zijn ambitieuzer. Grant Thornton is een dienstenorganisatie. De grootste impact die wij kunnen maken is door klanten te helpen bij hun transformatie naar een verantwoorde economie en duurzame en inclusieve bedrijfsvoering.

Dus zetten wij twee sporen uit: onze eigen future-fit bedrijfsvoering en onze sustainable & impact services voor onze klanten.

Wil je hier meer over weten?

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven richting aan ons gedrag. Zij zijn bepalend voor onze cultuur en bieden ons de ruimte om een stap extra te zetten voor onze klanten en onze eigen ontwikkeling.

Collaboration

Wij zijn gericht op een gemeenschappelijk doel waardoor we dezelfde hoogwaardige kwaliteitservaring voor onze klanten en onze mensen kunnen bieden, ook over de landsgrenzen heen.

Leadership

Wij zetten ons in voor het succes van onze cliënten, onze mensen, ons vakgebied en onze stakeholders in het algemeen en tonen leiderschap op alle niveaus.

Excellence

Wij onderscheiden ons door onze innovatie en praktische aanpak, opgezet en uitgevoerd door getalenteerde collega's met de passie om verwachtingen te overtreffen.

Agility

Wij hebben het vermogen om met een open blik te kijken, ons aan te passen, te anticiperen en snel te reageren op complexe klantbehoeften en veranderingen in markten en het vakgebied.

Respect

Wij bouwen relaties op basis van wederzijds vertrouwen. Wij zien personen als individuen en stimuleren een inclusieve omgeving waarin de capaciteiten en inbreng van iedereen worden gewaardeerd.

Responsibility

Wij erkennen onze bredere impact op onze klanten, mensen en de samenleving. Wij erkennen ook dat onze beslissingen investeringen zijn in een duurzame toekomst. Wij handelen met integriteit, openheid en verantwoordelijkheid om trouw te blijven aan ons doel en handelen in overeenstemming met onze waarden.