maandag 14 oktober 2024
4:00 p.m. - 8:00 p.m. (CEST)
Hotel New York Rotterdam
Koninginnenhoofd 1
Rotterdam, 3072 AD
Evenement begint over [dd:hh:mm:ss]
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld u aan

De bouw- en vastgoedwereld ervaart dagelijks de weerbarstigheid van het ondernemerschap met veel onzekerheden. Politieke ontwikkelingen in de woningmarkt, hoge rente, meer belasting, hogere bouwkosten en stikstof: de media staan er bol van. Door die mist van het hier en nu worden de vooruitzichten aan ons oog onttrokken! Hoog tijd dus voor een blik op de toekomst.

Wij nodigen u van harte uit voor een verdiepende en interactieve sessie waarin experts Philip Zwart, Tom Berkhout en Sebo Havinga u inzicht geven in de huidige situatie, een beeld schetsen van de verwachtingen in het vastgoed en wat dit voor u betekent.

Wanneer?

U kunt zich inschrijven voor één van de masterclasses op onderstaande data:

  • Maandag 7 oktober in Rosarium Amsterdam
  • Maandag 14 oktober in Hotel New York Rotterdam

Voor wie?

Dga's, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, aannemers, CFO's, CEO's, finance managers en controllers in het MKB bouw- en vastgoed.

Aanmelden

Meld u nu aan, er zijn 30 plekken beschikbaar. Er zijn geen kosten aan de masterclass verbonden. We maken gebruik van een reservelijst, dus meldt u alstublieft tijdig af als u zich heeft opgegeven en helaas toch niet kan komen.

Sprekers

Sebo Havinga
Partner | Sectorleider bouw & vastgoed

Sebo Havinga is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals herstructureringen en bedrijfsopvolging. Hij heeft veel ervaring binnen de sector bouw- en vastgoed.

Philip Zwart
Executive Director bij CBRE
Philip Zwart

Drs. Philip H. Zwart heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is Executive Director bij CBRE Debt & Structured Finance en fellow aan het Real Estate Center van de Nyenrode Business Universiteit.

Prof. dr. Tom Berkhout
Hoogleraar Real Estate aan Nyenrode Business Universiteit
Prof. dr. Tom Berkhout

Prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS is hoogleraar Real Estate aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij directeur van Nyenrode's Real Estate Center en academisch verantwoordelijk voor de Master Fiscaal Recht. Zijn belangrijkste onderzoeksdomeinen zijn vastgoed (belastingen, jaarverslaggeving, financiering, taxeren en waarderen, vastgoedeconomie, vastgoedmarkten) en fiscaal recht.

Aankomende evenementen