hero banner

Arjan is sinds 2010 werkzaam op het gebied van bedrijfswaardering en schades. Daarvoor werkte hij in de accountancy en vervulde hij op interim basis rollen als hoofd administratie en controller bij zowel nationale als internationale organisaties in de profit en non-profit sector. Arjan is gespecialiseerd in zowel onafhankelijke waarderingen in opdracht van de rechtbank / ondernemingskamer als waarderingen in het kader van transacties, (fiscale) herstructureringen, verslaggevingsvraagstukken en opvolgingsvraagstukken.

Hij is afgestudeerd voor de studie Executive Master of Business Valuation aan de Tias School for Business & Society te Tilburg (verbonden aan Tilburg Universiteit) en is als Register Valuator ingeschreven bij het NIRV. Tevens heeft hij de post academische specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden met succes afgerond en is hij als gerechtelijk deskundige ingeschreven bij het Landelijk Register voor Gerechtelijk Deskundige. Binnen Grant Thornton is hij lid van de sectorgroep Transport &  logistics.

Relevante credentials

  • Gerechtelijk deskundige met als opdracht de waardering van een belang in een standbouwer.
  • Onpartijdig deskundige met als opdracht de waardering van een belang in een leverancier van professionele tafel- en keukenartikelen.
  • Voorzitter van gezelschap van drie waarderingsdeskundigen met als opdracht het, vanwege een change -of-control clausule, bindend vaststellen van de waarde van een onderneming actief als netwerkbeheerder en kabelexploitant.
  • Onpartijdig adviseur bij de toetreding van twee medewerkers tot de groep van aandeelhouders in een bouwbedrijf.
  • Purchase Price Allocation (‘PPA’) bij een producent van Intermediate Bulk containers.
Kwalificaties
  • Register Valuator
  • Gerechtelijk Deskundige
Lees verder
Connect
Ontmoet onze mensen