Arjan Visser Senior manager Rotterdam +31 (0) 88 676 9172

Arjan is sinds 2010 werkzaam op het gebied van bedrijfswaardering en schades. Daarvoor werkte hij in de accountancy en vervulde hij op interim basis rollen als hoofd administratie en controller bij zowel nationale als internationale organisaties in de profit en non-profit sector. Arjan is gespecialiseerd in zowel onafhankelijke waarderingen in opdracht van de rechtbank / ondernemingskamer als waarderingen in het kader van transacties, (fiscale) herstructureringen, verslaggevingsvraagstukken en opvolgingsvraagstukken.

Hij is afgestudeerd voor de studie Executive Master of Business Valuation aan de Tias School for Business & Society te Tilburg (verbonden aan Tilburg Universiteit) en is als Register Valuator ingeschreven bij het NIRV. Tevens heeft hij de post academische specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden met succes afgerond en is hij als gerechtelijk deskundige ingeschreven bij het Landelijk Register voor Gerechtelijk Deskundige. Binnen Grant Thornton is hij lid van de sectorgroep Transport &  logistics.

Relevante credentials

  • Waardering van een transportonderneming in het kader van het uitstappen van een aandeelhouder.
  • Ondersteuning aandeelhouder/financier bij uitoefening van pandrecht op aandelen in een onderneming actief in handel in studieboeken en met een e-learning platform.
  • Waardering in het kader van een juridische fusie bij een digital marketing bureau;
  • Purchase Price Allocation (‘PPA’) bij een payment service provider.
Kwalificaties
  • Register Valuator
  • Gerechtelijk Deskundige