hero banner

Danny Eibrink is als manager en managing consultant werkzaam bij de unit cyber risk services bij Grant Thornton.

In deze rol adviseert hij klanten over het verbeteren van de nieuwe en bestaande data en de informatiestromen in de systemen.  Hij coacht, ondersteunt en wil de organisatie en de mens laten groeien en de IT-wereld elke dag kwalitatief een stukje beter, betrouwbaarder en veiliger te maken.

Hoe? Door bruggen te slaan.

Naar mens, IT, processen en door analyses uit te voeren op de informatie in de systemen waar mogelijke blokkades of inconsistentie in zit. En met een scherp oog voor de beveiliging van de informatie in de beheerde en nieuwe systemen.

In zijn rol coacht hij een enthousiast team van vakgenoten op het gebied van procesanalyse, informatieanalyse en functioneel (applicatie) beheer.  En is hij lid van de Ondernemingsraad waar hij zoveel mogelijk de belangen van alle medewerkers van Grant Thornton behartigt.

Danny heeft een sterke interesse in informatietechnologie en informatievoorziening, omdat hij is gespecialiseerd in informatiemanagement, informatieanalyse, functioneel beheer en projectmanagement.

Hij heeft veel aantoonbare ervaring in verschillende sectoren, waaronder overheid en gemeenten, financiële dienstverleners en verzekeraars.

Lees verder
Ontmoet onze mensen