hero banner

Peter van Vuure is sinds 1 januari 2013 partner bij Grant Thornton. Peter is op onze vestiging in Amsterdam verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de assurance praktijk. Daarnaast is hij sinds maart 2013 werkzaam als partner binnen de praktijk van Grant Thornton.

In 1998 trad Peter na zijn doctorale studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam in dienst bij één van de rechtsvoorgangers van Grant Thornton. Sinds die tijd is hij werkzaam voor de Amsterdamse controlepraktijk. Na het afronden van de postdoctorale studie accountancy aan de Universiteit van Amsterdam en de praktijkstage is Peter vanaf 2007 ingeschreven als registeraccountant.

Op de vestiging Amsterdam bekleedt Peter een belangrijke rol binnen de assurance dienstverlening gericht op het grotere mkb en kleinere beursfondsen. Peter werkt veelal binnen grotere multidisciplinaire teams en heeft expertise op het gebied van internationale verslaggevingsregels en controlestandaarden. Door zijn uitgebreide netwerk aan contacten binnen Grant Thornton International Ltd draagt Peter veel bij voor cliënten die hun internationale bedrijfsvoering verder willen uitbouwen. Zo coördineert hij internationale opdrachten of adviseert hij bij IBC gerelateerde vraagstukken. Zodoende bestaat zijn huidige klantenpakket voor het merendeel uit internationaal opererende organisaties. Deze cliënten zijn zeer divers in complexiteit en de branches waarin zij zich bevinden.

Naast de werkzaamheden bij Grant Thornton neemt Peter momenteel actief deel aan diverse strategische en vaktechnische commissies. Na zijn promotie naar senior manager heeft hij deel genomen aan het Advanced Managers Programme van Grant Thornton International. Het programma behandelt een internationale casus waarbij veel managementvaardigheden aan bod komen. Tijdens deze training heeft hij een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen binnen Grant Thornton International. Deze intensieve onderlinge contacten dragen bij aan de kracht en het onderscheidend vermogen van onze internationale dienstverlening. Daarnaast is Peter ook op commercieel gebied zeer actief.

Lees verder
Ontmoet onze mensen