hero banner
Klanten helpen in de keuze voor de juiste (ERP) software, ongeacht welke sector de klant werkzaam in is.

In 2015 heeft Robert Karremans gekozen voor Grant Thornton, omdat de drang naar vernieuwing en de no-nonsense mentaliteit hem erg aanspreken. Robert is verantwoordelijk voor de Outsourcing dienstverlening binnen Grant Thornton. Daar wordt met veel plezier de klant geholpen als het gaat om zijn of haar administratie. Robert heeft expertise opgebouwd in het slim verwerken van elke boekhouding, zodat de klant 24/7 inzicht heeft in het financiële reilen zeilen van zijn onderneming.

Steeds is hij op zoek naar verbeterde methoden, waardoor de klant nog sneller en makkelijker wordt bediend. Digitalisering is niet iets nieuws, maar een noodzakelijke randvoorwaarde. Kwaliteit van de dienstverlening staat hierin steeds voorop. Vandaar dat Robert met zijn team een ISAE3402-certificering heeft op het verwerkingsproces. Hiermee is onafhankelijk vastgesteld dat de kwaliteit dik in orde is.

Klanten helpen in de keuze voor de juiste (ERP) software, ongeacht welke sector de klant werkzaam in is, is een van Robert’s andere passies.

De afdeling die Robert onder zijn vleugels heeft is zeer sterk in het volledig overnemen van de complete financiële afdeling van een klant. De klant besteedt dan deze werkzaamheden volledig uit. Daarnaast kunnen zij, samen met andere collega’s van Grant Thornton, voorzien in een adequate (digitale) controllersfunctie.

Robert heeft ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer van 2010 tot 2015 met het opzetten van 'scratch' van een advies- en accountantskantoor, waar digitalisering noodzaak was. Daarvoor is Robert regiodirecteur geweest bij SNS Bank en was hij medeverantwoordelijk voor de winkel- en franchiseformule van deze bank. In deze rol heeft Robert tegelijkertijd bijgedragen aan het digitaliseren van standaardprocessen binnen de bank. Tot slot is hij van 2001 tot en met 2003 lid geweest van de kredietcommissie van deze bank.

Robert is opgeleid als bedrijfskundige aan RSM/Erasmus University, in de richting Leadership, Management & Governance. Zijn masterthesis is destijds genomineerd voor scriptie van het jaar.

Kwalificaties
  • Voorzitter Beroepenveldcommissie Economics LOI
  • Lid Werkveld adviesraad Finance & Control Avans Hogeschool
Lees verder
Ontmoet onze mensen