Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Drs. Robert Karremans Directeur Incompanion Leiden +31 (0) 88 676 9054

In 2015 heeft Robert Karremans gekozen voor Grant Thornton, omdat de drang naar vernieuwing en de no-nonsense mentaliteit hem erg aanspreken. Robert is verantwoordelijk voor Incompanion, een bedrijfsonderdeel van Grant Thornton waar met veel plezier de klant wordt ontzorgt als het gaat om zijn of haar administratie. Robert heeft expertise opgebouwd in het slim verwerken van elke boekhouding, zodat de klant 24/7 inzicht heeft in het financiële reilen zeilen van zijn onderneming. Steeds is hij op zoek naar verbeterde methoden, waardoor de klant nog sneller en makkelijker wordt bediend. Digitalisering is niet iets nieuws, maar een noodzakelijke randvoorwaarde. Klanten helpen in de keuze voor de juiste (ERP) software, ongeacht welke sector de klant werkzaam in is, is een van Robert's passies.

Last but not least: Incompanion is zeer sterk in het volledig overnemen van de complete financiële afdeling van een klant. De klant besteedt dan deze werkzaamheden volledig uit. Daarnaast kan Incompanion voorzien in een adequate controllersfunctie.

Robert heeft ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer van 2010 tot 2015 met het opzetten van 'scratch' van een advies- en accountantskantoor, waar digitalisering noodzaak was. Daarvoor is Robert regiodirecteur geweest bij SNS Bank en was hij medeverantwoordelijk voor de winkel- en franchiseformule van deze bank. In deze rol heeft Robert tegelijkertijd bijgedragen aan het digitaliseren van standaardprocessen binnen de bank. Tot slot is hij van 2001 tot en met 2003 lid geweest van de kredietcommissie van deze bank. Robert is opgeleid als bedrijfskundige aan RSM/Erasmus University, in de richting Leadership, Management & Governance.

Robert is verder actief als:

  • voorzitter Beroepenveldcommissie Economics LOI;
  • lid Werkveld adviesraad finance & control Avans Hogeschool.

Ben je op zoek naar een baan, kijk op carrière bij GT. Zoek op Incompanion. Je bent welkom.