hero banner

Een enthousiaste en ervaren auditor met de innovatie van de controlepraktijk, diversiteit & inclusiviteit en ESG reporting & assurance.

Momenteel is Sabreena werkzaam als Audit Partner bij Grant Thornton Nederland. Sabreena is verantwoordelijk voor de relatie met klanten, voor de planning en afronding van de controle opdrachten.

De dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van de controleteams en coördinatie van klant contacten. Sabreena is ook verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie tussen GTI kantoren voor grote internationale opdrachten.

Sabreena heeft ruim 12,5 jaar ervaring in de controlepraktijk. Zij heeft haar studie Auditing (Post-Master) aan de Universiteit van Maastricht/ Vrije Universiteit (Amsterdam) / University of Florida afgerond. Tevens heeft zij in 2016 haar praktijkopleiding afgerond en is zij ingeschreven als registeraccountant bij de NBA. Zij startte kortgeleden met een studie aan de RUG ‘ESG (Environmental, Social and Governmental) Reporting & Assurance’.

Aankomende evenementen
Aankomend evenement 06 okt
Aan de slag: zo bereidt u zich voor op de CSRD Aan de slag: zo bereidt u zich voor op de CSRD
do, oktober 06, 2022
Woerden
Woerden
14:30
Bekijk details
Ontmoet onze mensen