Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Wat wij voor u kunnen betekenen

Centraal gelegen in het centrum van het Groene Hart ligt onze vestiging Alphen aan den Rijn. Vanuit ons kantoor langs de N11 werken wij met diverse specialisten nauw samen om onze (nationale en internationale) klanten van de beste diensten te voorzien. Wij richten ons op mkb-ondernemingen en zijn actief in de transport- en gezondheidszorgsector.

Wij zijn sterk verbonden met de regio en onze partners zijn zeer actief binnen ondernemend Alphen. Zo zijn we actief binnen de VOA, waarin de ondernemers uit Alphen aan den Rijn zijn verenigd. Ook zijn we actief bij Stichting Ondernemen en Groei, een netwerk vooral voor actieve ondernemers die naast het traditionele netwerken graag op een verrassende manier met andere ondernemers evenementen willen bijwonen. Daarnaast zijn wij sponsor van Ronald Mc Donald Business Breakfast Club en de Sterkste Schakel. U vindt ons regelmatig bij netwerkborrels van onder andere de VOA en Into Business. Daarnaast zijn wij trotse sponsor van wielervereniging Avanti.

Download onze routebeschrijving [ 833 kb ]

Onze contactgegevens

Alphen aan den Rijn

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Alphen aan den Rijn. Of bekijk al onze openstaande vacatures!