Cultuur

Gevarieerd klantenpakket

Internationaal netwerk

Je bent ambitieus. Deskundige op jouw vakgebied, of je wilt dat worden. Je zoekt een functie die je creativiteit prikkelt. Je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. En je wilt jezelf persoonlijk ontwikkelen.

Bij Grant Thornton kun je groeien door jezelf en elkaar te blijven uitdagen. Binnen ons internationale netwerk is er altijd een nieuwe sector of markt om te onderzoeken, een nieuwe klantengroep om mee samen te werken of zelfs een nieuw servicegebied om meer over te leren.

Door persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerd klantenpakket helpen we je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te groeien. Onze teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen een verschil maken. Ze stimuleren groei bij zichzelf, bij andere collega's, bij onze organisatie en bij onze klanten.

Wat is de Grant Thornton difference?

Het gaat over het bouwen van  waarin onze collega's zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om al hun unieke vaardigheden bij te dragen. Ontdek het Grant Thornton verschil in:

  • ;
  • .

Onze kernwaarden

De ambitie van Grant Thornton is om een vooraanstaande positie in te nemen in de Nederlandse accountancy- en adviesmarkt.

Wij willen dynamische ondernemingen begeleiden bij het scheppen van ruimte voor groei. Onze kernwaarden geven richting aan hoe deze ambitie verwezenlijkt kan worden.

Wij hebben zes kernwaarden die onze cultuur ondersteunen en zijn verankerd in alles wat wij doen: CLEARR.

Collaboration: ask for help, give help, together with clients.

Leadership: have courage, be challenging and inspire others.

Excellence: find a better way, be innovative every time.

Agility: think broadly, act quickly, and be open minded.

Respect: listen and understand, act with insight.

Responsibility: use influence wisely, be accountable.