Assurance

Partner Annemarie Jongerden

+31 (0) 88 676 9941

Neem contact op

U moet kunnen vertrouwen op uw cijfers. Deze moeten voldoen aan de steeds veranderende regelgeving. Alleen dan krijgt u een goed inzicht in de mate waarin u uw doelstellingen realiseert en risico's beheerst. Dit vraagt om een goed gestructureerde aanpak en vertrouwen.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid is voor onze adviseurs vanzelfsprekend. Professionaliteit is prioriteit. Onze grondhouding is coöperatief. Meedenken is niet hetzelfde als meepraten. Wij hebben een uitgesproken visie, echter altijd met de noodzakelijke distantie die de onafhankelijkheid van onze rapportages en verslaglegging waarborgt. Daarin schuilt geen tegenspraak. Integendeel. Het onderstreept onze professionele insteek en betrokkenheid.

AFM-vergunning

Grant Thornton is in het bezit van een AFM-vergunning. Hiermee staat de Autoriteit Financiële Markten ons toe om wettelijke controles te verrichten.

Corporate governance

Bovendien zijn wij ons bewust van de essentiële en veranderende rol die de raad van Commissarissen binnen een organisatie speelt. Door het delen van onze ervaringen en het uitvoeren van onderzoeken naar deze rol leveren we een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen op het gebied van corporate governance.