Voorgaand evenement dinsdag 31 mei 2022
Event details

Winstdeling, aandelen, opties: heeft u er wel eens aan gedacht om uw personeel te laten delen in de waardeontwikkeling van uw bedrijf? Dat verhoogt de productiviteit en versterkt uw positie op de arbeidsmarkt. Wilt u daar meer over weten? Dan mag u ons MKB-webinar in mei niet missen. Onze specialisten bespreken daarin de mogelijkheden om uw werknemers te binden door een werknemersparticipatie. Wij belichten dit onderwerp vanuit fiscaal, juridisch èn waarderingsoogpunt.

Waarom interessant?

Wij ervaren een toenemende vraag van ondernemers over de mogelijkheden om personeel te verbinden met hun onderneming. En als het even kan op een fiscaal vriendelijke manier. In ons webinar geven we antwoord op vragen zoals:

  • Hoe creëer je meer betrokkenheid van een werknemer bij het bedrijf
  • Welke mogelijkheden zijn er om een werknemer (fiscaal vriendelijk) te belonen?
  • Wat is een werknemersparticipatie?
  • Waarom is de waarde van de onderneming van belang en hoe wordt deze bepaald?
  • Met welke juridische aspecten moet je rekening houden?

Voor wie?

Dit webinar is speciaal voor dga’s, ceo’s, cfo’s, HR manager, finance managers, controllers en bedrijfsjuristen.

Wanneer?

Dinsdag 31 mei van 16.00 tot 17.00 uur.

Wat bieden wij u?

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Enkele dagen na het webinar ontvangt iedereen die zich aangemeld heeft een e-mail met de opname, eventuele presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Dus bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan en kijk de opname op een later moment terug.

Dit webinar maakt deel uit van een serie webinars voor het MKB, waarin wij actuele onderwerpen behandelen die mogelijk interessant voor u zijn.