insight featured image
Om de digitale veiligheid van uw onderneming in kaart te brengen, te testen en/of te verbeteren kunt u behoefte hebben aan expertise. Expertise om u te adviseren, of juist voor de uitvoering van een cyber strategie.
Onderwerpen
Ontvang inzichten om uw cyberweerbaarheid te vergroten
Download ons whitepaper: Blauwdruk voor cyberweerbaarheid in 2021

Hoe vergroot u uw weerbaarheid tegen cybercrime? Goede cyberweerbaarheid vergt een goed samenspel van maatregelen op het gebied van mensen, processen en technologie. Lees in ons whitepaper op welke maatregelen u zich moet richten.

Goed nieuws. Grant Thornton heeft dit voor u. Wij noemen dat CISO as a service. Dit is een complete dienstverlening waardoor u tegen lagere kosten de onderneming toch meer weerbaar kan maken tegen een cyber incident.

Uw behoefte bepaalt de inzet van onze CISO

Onze CISO fungeert als vraagbaak of juist als adviseur op het gebied van cyberweerbaarheid. Dit is afhankelijk van uw behoefte en de aanwezige kennis in uw onderneming. Onze CISO is een breed inzetbare cyber security specialist met jaren aan ervaring als het gaat om cyber strategie, cyber advies, adequaat reageren op cyber incidenten, cyber beveiliging tests en meer. Het grote verschil met een CISO in eigen dienst is dat onze CISO geen beslissingen neemt namens uw management, u bent en blijft eindverantwoordelijk.

Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen
Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen
Lees dit artikel

Wat levert onze CISO u op?

Niet iedere onderneming heeft full time een eigen CISO nodig. Het kan zijn dat er maar af en toe een vraagstuk naar boven komt. In de praktijk betekent het dat een CISO aannemen vaak geen optie is. Onze CISO as a Service biedt dan de oplossing. De inzet van onze CISO as a service is namelijk aan te passen aan de behoeftes van uw onderneming. Bijvoorbeeld een CISO die 20 uur per week beschikbaar is? Of een fulltime CISO, maar dan voor enkele maanden. Dat kan allemaal geregeld worden. Heeft u een CISO nodig, maar weet u nog niet voor hoelang en hoeveel uur? Wij denken graag met uw wensen en behoeftes mee. Bel ons gerust voor meer informatie.