Cyber risk

Chief Information Security Officer (CISO) as a service

Migiel de Wit-Beets
Door:
insight featured image
Heeft u niet 24/7 behoefte aan advies en mankracht voor uw cyberstrategie? Met CISO as a service bepaalt u zelf hoeveel inspanning en ondersteuning uw onderneming nodig heeft en heeft u zelf geen Chief Information Security Officer (CISO) (meer) nodig. Onze CISO’s staan namelijk voor u klaar wanneer u ze nodig heeft.
Onderwerpen

Uw behoefte bepaalt de inzet van onze CISO

De CISO as a service van Grant Thornton is uw vraagbaak en/of adviseur op het gebied van cyberweerbaarheid, afhankelijk van uw behoefte en aanwezige kennis in uw onderneming. Onze CISO is een breed inzetbare specialist op het gebied van cybersecurity met jaren ervaring op het gebied van cyberstrategie, cyberadvies, adequaat reageren op cyberincidenten, cyberbeveiligingtests en meer. Het grote verschil met een eigen CISO in uw onderneming is dat onze CISO geen beslissingen neemt namens uw management. Zo blijft u altijd eindverantwoordelijk.

Maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen
Maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen
Lees dit artikel

Wat levert onze CISO u op?

Heeft u geen fulltime CISO nodig omdat er maar af en toe een cybervraagstuk speelt? Dan is een CISO aannemen voor u geen optie. Onze CISO as a service biedt voor u de oplossing omdat u de inzet eenvoudig aanpast aan de behoeftes van uw onderneming. Bijvoorbeeld een CISO die 20 uur per week voor u beschikbaar is of wel fulltime, maar dan uitsluitend voor een paar maanden. Alles kan! Ook als u nog niet precies weet voor hoelang u een CISO nodig heeft. Wij denken graag mee met uw wensen en behoeftes. Bel ons gerust voor meer informatie.

Voordelen CISO as a service:

  • Kosteneffectief: u betaalt alleen de tijd die u afneemt.
  • Adviseert het management bij het inrichten van de cybersecurityprocessen, risicobeheersing en rapportages.
  • Specialistische kennis en ervaring die nu én in de toekomst noodzakelijk zijn.
  • Informatiebeveiligingssystemen zijn op orde.
  • Goed voorbereid op aanvalstechnieken van hackers.
Hoe veilig is uw website?
Hoe veilig is uw website?
Lees dit artikel