hero banner

Harro is een allround MKB-adviseur met een grote affiniteit voor fiscale vraagstukken en sterk in het optimaliseren van (administratieve) processen. Hij heeft veel klanten in de eerstelijns gezondheidszorg met de nadruk op apotheekpraktijken.

Voor 2015 deed Harro ruim 10 jaar ervaring op als accountant voor MKB-bedrijven bij één van de big four accountantsorganisaties. In 2015 maakte hij de overstap naar Grant Thornton waarmee het persoonlijk contact met de ondernemer weer voorop kwam te staan. Harro is bij Grant Thornton werkzaam in de rol van manager, dat wil zeggen zelfstandig adviseur en accountant voor MKB-ondernemingen.

Met zijn ruime ervaring voorziet hij ondernemers van oplossingen voor financiële, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken. Een goedlopende financiële administratie is hiervoor de basis, waarbij Harro het als uitdaging ziet dit proces te automatiseren. Hierin heeft hij de nodige ervaring. Veel ondernemingen zijn door hem omgezet naar een volledig gedigitaliseerde financiële administratie waarbij de nadruk ligt op efficiency en inzicht in prestaties van de onderneming.

Harro adviseert veel klanten in de eerstelijns gezondheidszorg en met name apotheekpraktijken. Dienstverlening aan deze sector loopt van aan- en verkoopbegeleiding, opzetten van samenwerkingsverbanden tot estate planning. Oftewel, zowel advies ten aanzien van de onderneming als ten aanzien van de ondernemer. Harro ziet dit als kracht van Grant Thornton.

Naast het advieswerk is Harro verbonden aan het stagebureau van Grant Thornton als externe beoordelaar voor MKB-trainees. Tevens is hij lid van de beroepenveldcommissie Finance en Management (Accountancy) van de Haagse Hogeschool.

Lees verder
Ontmoet onze mensen