Gouda

Gouda

Wat wij voor u kunnen betekenen

Vanuit onze vestiging in Gouda bedienen we onder andere het lokale mkb, voeren we internationale btw-opdrachten uit en richten wij ons onder andere op de belastingadvisering (zowel nationaal als internationaal). Daarnaast zijn wij ook gericht op de bouw- en vastgoedsector en de handelssector.

Wij zijn nauw verbonden met de Goudse samenleving. Onze partners zijn bijvoorbeeld actief binnen diverse ondernemersverenigingen en branche gerelateerde organisaties in en rondom Gouda. U vindt ons regelmatig bij lokale ondernemersnetwerken, ondernemersprijsuitreikingen en branche-events (onder andere bouwsociëteit). Daarnaast zijn wij trotse sponsor van de ondernemersprijs Midden-Holland en ondersteunen lokale maatschappelijke initiatieven en ondernemersevents.

Download onze routebeschrijving [ 1231 kb ]

Onze contactgegevens

Gouda

Huis van de Stad

Burgemeester Jamesplein 1, 10e etage
2803 PG Gouda

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Gouda. Of bekijk al onze openstaande vacatures!