Je wilt werken in een omgeving waar jouw expertise op waarde wordt geschat. Een plek waar je deskundigheid het verschil maakt voor klanten. Binnen Grant Thornton kijken we naar de mensen achter de cijfers, naar de drive achter organisaties. In welke rol je ook actief bent, je werkt vaak intensief samen met ambitieuze cliënten, voor wie alleen het beste advies telt.

Persoonlijke loopbaanontwikkeling

Hoe ziet jouw volgende stap in onze organisatie er uit? Nog belangrijker: hoe ziet je toekomst er op de kortere en langere termijn uit? Welke ruimte om te groeien kun je bij ons verwachten? Voor elke discipline hebben wij een loopbaanontwikkeling uitgestippeld. Uiteraard is de snelheid waarmee je de verschillende stappen doorloopt afhankelijk van je eigen ontwikkeling.

Grant Thornton Academy

Ontwikkeling is belangrijk. Als professional hoeven jouw behoeften niet dezelfde als die van je collega’s te zijn. Daarom verdiepen wij ons in jouw persoonlijke groeimogelijkheden. Dit doen we met behulp van competentiemanagement. Ons interne opleidingsprogramma sluit hierop aan. Je kunt kiezen uit meer dan 80 cursussen. Een mix van vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van (sociale) vaardigheden. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt. Prettige bijkomstigheid, voor onze opleidingen krijg je PE-punten.

Onze onverminderde aandacht voor opleidingen heeft een Cedeo-erkenning voor de accountancyopleidingen opgeleverd. Dit keurmerk is drie jaar geldig en is een indicatie voor de kwaliteit van onze interne opleidingen.

Studeren naast het werk

Je wilt verder studeren als je bij ons in dienst bent gekomen. Die mogelijkheid is er. In overleg met je leidinggevende kies je voor een vervolgopleiding. De kosten vergoeden wij, op basis van een studieovereenkomst. Valt je keuze op een relevante opleiding onder werktijd? Dan bestaan hier regelingen voor.

Stagebureau voor RA en AA

Voor je praktijkopleiding start, begint onze begeleiding al. Afhankelijk van welke praktijkopleiding je volgt, word je begeleid door twee AA-accountants of twee RA-accountants. Samen met hen bespreek je je plan van aanpak. Aan de hand daarvan krijg je niet alleen tips, maar word je ook geconfronteerd met de mogelijke valkuilen die je aanpak met zich meebrengt. Zo ben jij goed voorbereid. Gedurende je stage wordt de nauwe samenwerking voortgezet. Zo wordt regelmatig beoordeeld of je rapportage voldoet aan de eisen van de NBA, zodat je een goed dossier kunt opleveren. Je titel ligt binnen handbereik.

Internationale mogelijkheden

Is Grant Thornton Nederland te klein voor jou en wil je de mogelijkheden wereldwijd ontdekken? Dat kan!

Secondment

Je hebt werkervaring op zak. Tijd voor verandering. Een nieuwe uitdaging. Bijvoorbeeld beleven hoe de accountancy- en advieswereld er internationaal uitziet. En het liefst erin participeren. Uitwisseling met één van de andere leden van Grant Thornton International is een mogelijkheid. Zo kun jij je breder oriënteren in de zakelijke dienstverlening. Van Azië tot Amerika en van Zuid-Afrika tot één van de andere landen in Europa.

Internationale reisblogs

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het buitenland? Lees dan de blogs van:

Jorn Haenen 

Deel 1: Werken en studeren in Curaçao

Deel 2: Eerste dag bij Grant Thornton Curaçao

Floor den Hollander

Ik vertrek...... Vier maanden wonen en werken in Dublin