Grant Thornton & You

Een plek waar jouw talent telt. Waar we nieuwsgierig zijn naar wat jíj kunt bijdragen. Een omgeving vol dynamiek en scherpte. Dat is Grant Thornton. We kijken naar de mens achter de cijfers, naar de drive en ambitie van onze cliënten. Wil jij je inzetten voor een breed palet aan nationale en internationale klanten? En intensief samenwerken met collega’s in alle functielagen, voorbij de muren van je eigen vakgebied? Je komt terecht in een professionele werkomgeving die je uitdaagt het beste uit jezelf te halen. En reken maar dat je daarvan groeit. Als mens én vakmatig.

Grant Thornton heeft een cultuur waarin mensen zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om het beste uit zichzelf te halen. Teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen graag een verschil maken. We bieden een fijne leeromgeving met persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerd klantenportefeuille die jou in staat stelt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verder te groeien.

Stage of bijbaan

Je studeert en je wilt je naast je studie verdiepen in accountancy, fiscaliteit of consultancy. Dat kan! Door een stage of bijbaan vorm je je een goed beeld van Grant Thornton en de werkzaamheden van de discipline waarin je meewerkt. Je ontwikkelt jezelf vaktechnisch, maar er is ook aandacht voor de ontwikkeling van je communicatieve en sociale vaardigheden. Goede begeleiding staat hierin centraal. Maar we verwachten ook dat jij zelf initiatief neemt om er een succesvolle periode van te maken.

De rode draad

Een klant van Grant Thornton vormt de rode draad door de Traineegame. Iedere dag van de Traineegame staat in het teken van een discipline binnen onze organisatie. Zo verdiep je je de ene dag in de financiële facts van de klant om deze te helpen bij het verkopen van zijn of haar onderneming. De week erna kun je bezig zijn met advies over de geconstateerde fraude tijdens de jaarlijkse controle. En hoe ga je dan vervolgens deze fraude bespreken met de directie? Dat is een uitdaging. Die ga je samen aan met collega’s vanuit verschillende disciplines, iedere keer weer op een andere vestiging van Grant Thornton.

Werken aan jouw ontwikkeling

Maar je bent niet alleen bezig om Grant Thornton en je collega’s beter leren kennen, maar ook met je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de Traineegame ontwikkel je ook je communicatieve vaardigheden. De ene keer zoomen we op een trainingsdag in op presentatievaardigheden, een andere keer doe je mee met een rollenspel met het fictieve bestuur van de klant.

Kortom, een vliegende start van je carrière.