Grant Thornton & You

Werken in een team waar jouw talent ertoe doet. Waar je kunt focussen op de essentie van je vak. En oog hebt voor de mens achter de cijfers, de drive van je cliënt. Dat is Grant Thornton & You.

Bij Grant Thornton breng je elkaar verder. Je vak, je cliënten, je collega’s… én jij. Je komt terecht in een professionele werkomgeving die je uitdaagt het beste uit jezelf te halen. En reken maar dat je daarvan groeit. Als mens én vakmatig.

Grant Thornton heeft een cultuur waarin mensen zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om het beste uit zichzelf te halen. Teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen graag een verschil maken. We bieden een fijne leeromgeving met persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerd klantenportefeuille die jou in staat stelt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verder te groeien.

Samenwerking

“Door het werken in teamverband leer je niet alleen jouw collega’s gelijk goed kennen, maar zorgt het er ook voor dat je je vaktechnisch snel ontwikkelt. Er is altijd ruimte voor begeleiding, waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen.”

Internationaal & persoonlijk

“Grant Thornton heeft zowel de voordelen van een groot internationaal kantoor als de sfeer en de persoonlijke aandacht van een klein regionaal kantoor. Dit maakt het voor mij de ideale werkgever.”

Ontwikkeling

“Het is fijn om zoveel kansen te krijgen om je te ontwikkelen, maar wat ik eigenlijk het prettigst vind is de werksfeer. Ik kan hier echt mezelf zijn en ik voel me gewaardeerd.”