Tax Control framework

Belastingen blijven een hot topic. Er is veel aandacht voor belastingregels en belastingconstructies, zowel nationaal als internationaal. Hierbij zet de maatschappelijke verschuiving van belastingbesparing naar risicobeheersing en de focus op goede fiscale compliance steeds verder door. De veranderde maatschappelijke opvattingen zorgen voor veel nieuwe en veranderende wetgeving. Vooral de nieuwe en strengere regelgeving rondom documentatieverplichtingen zorgen op dit moment voor één van de grootste compliance uitdagingen bij CFO’s en Tax directors. Een tax manager is tegenwoordig met name bezig met risicomanagement.

De toenemende aandacht voor tax in combinatie met veranderend toezicht zorgt ervoor dat er meer druk komt op tax afdelingen van bedrijven. Om in te kunnen spelen op de snel veranderende regelgeving en toenemende rapportage verplichtingen, zowel wereldwijd als lokaal, heeft u behoefte aan toekomstgerichte (forwardlooking) technologie waarmee u in staat bent realtime inzicht te verstrekken.

Weet u wat uw belangrijkste fiscale risico’s zijn? En weet u hoe u deze risico’s identificeert en beheerst? Met andere woorden bent u in control? Ontvang meer inzichten om 'in control' te worden.

Vraag de whitepaper aan

Onze specialisten

Peter Pennings

Arnhem

+31 (0) 88 676 9525