hero banner
Joël Verbaken
Amsterdam
Manager Tax

Joël Verbaken

Joël Verbaken is als Manager Estate Planning werkzaam binnen de estate planningspraktijk. Hij is gespecialiseerd in de civiele en fiscale advisering van vermogende particulieren, DGA’s, ANBI’s en filantropie. Hij heeft een achtergrond in het notariaat en de adviespraktijk voor vermogende particulieren. Joël is sinds 2023 werkzaam bij Grant Thornton. Binnen Grant Thornton is hij werkzaam binnen de kennisgroep Estate planning en draagt hij actief bij aan de verdere uitbouw van deze kennisgroep.

Joël adviseert met name over erfrechtelijke vraagstukken, relatievermogensrecht, estate planning, de fiscale aspecten van nalatenschappen, ANBI’s en filantropie. Naast fiscaliteit worden hierbij ook de familieverhoudingen en de maatschappelijke belangen niet uit het oog verloren. 

Joël is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Fiscaal recht. Hij heeft hierna de beroepsopleiding van de NOB (Nederlandse Orde van Belasting adviseurs) afgerond. 

Tot slot heeft hij diverse postacademische specialisatieopleidingen gevolgd op het gebied van estate planning en erfrecht. Zo heeft hij in juni 2022 de opleiding Grotius Estate Planning cum laude afgerond en heeft hij in januari 2024 de opleiding Grotius Erfrecht cum laude afgerond. 

Lees verder
Diensten
Tax
Connect
Ontmoet onze mensen