hero banner
Migiel de Wit-Beets
Amsterdam
Partner cyber risk

Migiel de Wit-Beets

Migiel heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, consultant en directeur en is verantwoordelijk voor het team dat zich bezigheid met cyber risk. Voordat Migiel in 2019 in dienst trad bij Grant Thornton was hij oprichter en eigenaar van een niche consultancybureau op het gebied van informatieveiligheid en cyberweerbaarheid.

Migiel en zijn team van professionele hackers, cyberexperts en -consultants zien het als hun missie om bedrijven te helpen cyberweerbaarder te worden en te blijven. Samen helpen zij bedrijven, van groot tot klein, met alle uitdagingen die cybersecurity en -weerbaarheid met zich meebrengt.

Sinds 2020 is Migiel onderdeel van het Global Steering Committee van Grant Thornton International en is hij onderdeel van kernteam voor Transport en Logistiek. In 2021 is hij toegetreden tot het bestuur van het Platform voor Informatiebeveiliging.

Migiel heeft ervaring in diverse sectoren, waaronder transport & logistiek, water & energie, IT, productie, , (lokale) overheden, automotive en bouw. Naast informatiebeveiliging en cyberweerbaarheid heeft hij ook ervaring met IT-carve-outs en integratie- en optimalisatiediensten.

Lees verder
Diensten
Connect
Ontmoet onze mensen