hero banner
Pierre Docx
Amsterdam
Junior Manager Tax

Pierre Docx

Pierre Docx is sinds september 2017 werkzaam bij Grant Thornton. Hij is een zeer gemotiveerde en toegewijde fiscalist, met een specialisatie in internationale belastingheffing, fusies en overnames, duurzaamheid en alles wat digitaal is. 

Pierre heeft belastingrecht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Binnen Grant Thornton is hij lid van het transactieteam en heeft hij expertise in tax compliance, het uitvoeren van tax due diligence onderzoeken en het adviseren over bedrijfsfinanciering voor cliënten uit diverse sectoren. Daarnaast heeft Pierre veel ervaring opgedaan in het kader van bedrijfsvestiging in Nederland en de begeleiding daarvan, waarbij door buitenlandse ondernemingen de eerste stappen genomen worden naar de Europese markt.

Zijn voornaamste doel is om bedrijven te helpen hun strategische en commerciële doelstellingen te bereiken vanuit een ethisch standpunt. Pierre beschikt over uitgebreide belastingtechnische kennis, technologische expertise en zakelijk inzicht, waardoor hij belanghebbenden door de ingewikkelde wereld van de belastingen kan begeleiden. 

Zijn focus ligt voornamelijk op internationale belastingheffing en vennootschapsbelasting, en heeft ervaring met middelgrote en grote ondernemingen op het gebied van zowel belastingadvies als fiscale compliance diensten. Hij heeft sterke relaties ontwikkeld met teams binnen Grant Thornton en kan introducties geven aan relevante experts binnen de organisatie, waaronder audit, belasting en advies. Hij werkt samen met zeer gespecialiseerde adviesteams om cliënten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Lees verder
Diensten
Tax
Sectoren
Connect
Pierre Docx
Junior Manager Tax
Pierre Docx
Ontmoet onze mensen