Transport & logistics

Partner Max van Rijssel

Transport & logistics

+31 (0) 88 676 9466

Hoe organiseer ik mijn processen zo efficiënt mogelijk?

Nederland is een echt handelsland dankzij de ligging, infrastructuur en de hoogopgeleide beroepsbevolking. De haven in Rotterdam, de grootste haven van Europa maakt Nederland de poort naar het Europese achterland met miljoenen consumenten. De Nederlandse Maritieme cluster is actief op alle continenten. En de gehele transport & logistieksector groeit.

Als financieel directeur wilt u grip op uw operationele bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld voor de urenverantwoording van personeel, tot strategische kwesties zoals de keuze voor een vestigingslocatie. Vraagt u zich weleens af welke logistieke stromen u kunt verbeteren of waar u kunt besparen? Laat uw onderneming eens ‘doorlichten’ door een expert om te ontdekken waar uw groeikansen liggen en besparingen mogelijk zijn.

Uw thema’s van vandaag waarbij wij u kunnen helpen:

De juiste zaken, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen acceptabele kosten, daar gaat het om binnen transport en logistiek. Om dit te bereiken zoeken ondernemingen een evenwicht tussen de moeilijk verenigbare doelstellingen kostenminimalisatie en laag kapitaalgebruik en customer service maximalisatie. De Brexit kan ervoor zorgen dat u deze doelstellingen niet behaalt. Daarnaast moet u vanwege toenemende (internationale) regelgeving steeds meer grip hebben op uw processen, in de hele keten.

Data-, privacy- en cyberrisico’s zijn daarnaast aan de orde van de dag. Snel veranderende risico’s waarop u voorbereid moet zijn als het misgaat. Weet u wat de waarde is van uw data en hoe u de dreiging van een cyberincident beheersbaar maakt? Lees er meer over in ons rapport.

Wij helpen u graag bij:

Blijf op de hoogte van de Brexit ontwikkelingen

Lees meer artikelen over Brexit