hero banner
A. Kuldkepp Grant Thornton Nederland
Gouda
Senior manager Tax

Aiki Kuldkepp

Aiki, Senior manager btw, heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale belastingen, waaronder 15 jaar ervaring op het gebied van indirecte belastingen. Ze heeft voor verschillende internationale firma's gewerkt zoals Grant Thornton in Maleisië, Avalara in het VK, Deloitte in België, KPMG, Ernst & Young en IBFD en heeft bedrijven geholpen bij hun (grensoverschrijdende) btw- en douanekwesties.

Ze heeft een schat aan ervaring in het adviseren over grensoverschrijdende handel en internationale transacties en toeleveringsketens, het beheren van de Nederlandse en pan-EU btw-compliance en btw-automatisering. Ze heeft een grondige kennis van btw in verschillende landen (zoals Nederland, Estland en GCC-landen). Ook heeft ze veel btw-beoordelingen en due diligences uitgevoerd. En daarnaast heeft ze btw-implementatie-ervaring van GCC en Maleisië.

Naast dit alles heeft Aiki ervaring met het ontwikkelen en bijwerken van fiscale technologische oplossingen. Zo leverde ze bijvoorbeeld content voor software voor btw-bepaling en compliance gedurende haar tijd bij Avalara en Deloitte.

Ze is gepromoveerd op het gebied van belastingen en heeft ze veel fiscaal kenniswerk gedaan, publiceerde ze boeken, nieuwsbrieven en artikelen over fiscale onderwerpen en gaf ze veel trainingen. Ze heeft het ‘European VAT Handbook’, ‘M&A Tax Fundamentals’, ‘Quick Reference to the Pan-European VAT Compliance’ en ‘Estonian Tax Policy in the Framework of the EU Integration’ opgericht, geschreven en / of bewerkt.

Lees verder
Connect
A. Kuldkepp Grant Thornton Nederland
Senior manager Tax
Aiki Kuldkepp
Ontmoet onze mensen