hero banner
Robert de Bruin
Leiden
Manager Compliance

Robert de Bruin

Robert de Bruin is manager compliance bij Grant Thornton Nederland. Zijn carrière begon in 1986 bij De Boer en Van Keulen belastingadviseurs in Den Haag. In de avonduren heeft hij destijds de beroepsopleiding gevolgd van de FB (Federatie Belastingadviseurs), inmiddels bekend als het RB. 

Robert is gestart in de algemene aangiftepraktijk en heeft daar in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Na een aantal fusies en verhuizingen is hij tevens een aantal jaren werkzaam geweest in de meer internationaal en corporate georiënteerde aangiftepraktijk van PWC te Amsterdam. 

Midden jaren ’90 maakte hij de overstap naar de algemene MKB-praktijk, van wat inmiddels bekend staat als Grant Thornton Leiden. Door zijn inmiddels jarenlange ervaring combineert hij het aangiftewerk met advieswerk en klantmanagement. 

Zijn loopbaan bij Grant Thornton is na ca. 16 jaar voor een periode van ruim 10 jaar onderbroken geweest door een uitstapje naar een niche-accountantskantoor in Amsterdam. Sinds 1 april 2020, midden in coronatijd, is hij weer teruggekeerd naar Grant Thornton te Leiden als Hoofd Aangiftepraktijk/Manager Compliance, in verband met de pensionering van het Grant Thornton-icoon Ton Bakker, die al zijn hele leven lang werkzaam is geweest voor Grant Thornton.

Lees verder
Connect
Robert de Bruin
Manager Compliance
Robert de Bruin
Ontmoet onze mensen