hero banner
Sylvia van der Burg
Utrecht
Senior manager tax

Sylvia van der Burg

Sylvia van der Burg-van der Weijden is als fiscalist werkzaam binnen de nationale praktijk. Zij is gespecialiseerd in de fiscale advisering van vermogende particulieren, DGA’s en familiebedrijven. Na ruim 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij een big-four kantoor, is zij sinds 2017 werkzaam bij Grant Thornton. Binnen Grant Thornton is Sylvia actief binnen de kennisgroep Estate planning en maakt zij deel uit van marktsector Familiebedrijven.

Sylvia is vermogende particulieren, en familiebedrijven en hun aandeelhouders graag van dienst op fiscaal en financieel gebied. Hierbij adviseert zij met name over onderwerpen als persoonlijke vermogensstructurering, bedrijfsopvolging, estate planning en de fiscale aspecten van nalatenschappen en ANBI’s. Naast fiscaliteit worden hierbij ook de familieverhoudingen en bedrijfsbelangen niet uit het oog verloren. Juist deze dynamiek is wat voor Sylvia het vak interessant maakt.

Sylvia studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in Fiscale economie en Fiscaal recht. Hierna heeft zij de opleiding gevolgd van het Register Estate Planning en ook de opleiding tot Estate Planning Specialist.

Diensten
Connect
Ontmoet onze mensen