Leiden

Leiden

Wat wij voor u kunnen betekenen

Op de vestiging Leiden werken onze adviseurs nauw samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij adviseren met name familiebedrijven, groeibedrijven en start- & scale ups in onder andere de bio life science en innovatieve sectoren.

Wij zijn nauw verbonden met de regio Leiden en de ondernemers in de regio. Dit uit zich door onze sponsoring van het Miljoenenontbijt VNO-NCW en De Sterkste Schakel, en bestuur betrokkenheid bij bv.leiden, het RonaldMcDonald ontbijt en het 3 Octobergilde.

U vindt ons regelmatig bij activiteiten die door en voor ondernemers worden georganiseerd, zoals het Life Science Café, De Slag om Leiden en Leiden Culinair. En wij zijn trotse sponsor van ZZ Leiden Basketball.

Download onze routebeschrijving [ 996 kb ]

Onze contactgegevens

Leiden

Vondellaan 47
2332 AA Leiden

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn

office career event image

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk de vacatures voor de vestiging Leiden. Of bekijk al onze openstaande vacatures!