Onze adviseurs merken dat ondernemers vaak moeite hebben om managementinformatie te doorgronden. Er komt van alle kanten complexe informatie op u af. Die informatie duiden kost veel tijd. Toch is het voor uw onderneming belangrijk dat u precies weet hoe uw onderneming ervoor staat. Start daarom met het omschrijven van uw kritische prestatie indicatoren (KPI’s). Door deze indicatoren te meten en die te vergelijken met uw doelstelling heeft u snel inzicht in hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Hoe geeft een dashboard mij financieel inzicht?

Dashboards geven u gevisualiseerd inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van uw onderneming. Door deze dashboards te koppelen aan uw (online) financiële administratie, heeft u snel overzichten beschikbaar nadat de financiële administratie is bijgewerkt. En u kunt deze dashboards gemakkelijk digitaal delen met anderen, zoals aandeelhouders en financiers.

Grant Thornton kan u helpen bij:

Wilt u meer halen uit uw financiële administratie?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over de inrichting van een financieel dashboard.

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.