Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met nieuwe verplichtingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving. Hoe blijft u op de hoogte en zorgt u dat ook uw juridische zaken onder controle blijven?

Iedere ondernemer loopt tegen juridische vragen aan: het aannemen of ontslaan van personeel, de optimale juridische structuur , de bescherming van een merk, aansprakelijkheidsstelling, enzovoorts.

De specialisten van Legal services bieden u juridisch advies en helpen u bij het oplossen van juridische problemen, op juridisch gedegen en pragmatische wijze. Wij helpen u uw doelen te bereiken door uw juridische problemen uit handen te nemen zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent, ondernemen. Waar nodig werken we nauw samen met  accountants, fiscalisten en adviseurs uit andere disciplines, binnen en buiten Nederland. Juist deze geïntegreerde dienstverlening zorgt ervoor dat wij bij onze dienstverlening rekening houden met fiscale en andere aspecten die in uw specifieke branche van belang kunnen zijn.

Partner Jan van Ederen

+31 (0) 88 676 9794

Neem contact op