Tax

Partner Jacob Mook

+31 (0) 88 676 9111

Neem contact op

Heeft u een ambitieuze internationale onderneming? En wilt u graag uw concurrenten voor blijven? Dan moet u kunnen vertrouwen op de beste fiscale internationale structuur. Grant Thornton is de partner die voor uw onderneming de fiscale oplossingen aandraagt.

Zowel multinationals als middelgrote bedrijven kunnen onze specialisten rechtstreeks benaderen. De specialisten van Grant Thornton gaan samen met u op zoek naar een optimale fiscale oplossing.

Om deze fiscale oplossing te bereiken, werkt u samen met onze Nederlandse adviseurs en waar nodig met ons internationale netwerk. Hierdoor krijgt u de juiste kennis op het juiste moment.

Door het internationale netwerk van Grant Thornton zijn wij in staat om u wereldwijd van dienst te zijn.

Onze oplossingen

Naast oplossingen op het gebied van internationale belastingen en compliance ondersteunen onze specialisten u graag bij:

Door de juiste fiscale structuur te hebben en voortdurend in te spelen op veranderingen, blijft uw onderneming ‘in control’.

Grant Thornton is graag uw partner voor uw fiscale zaken.

Bent u ‘in control’ voor uw fiscale risicobeheersing?

Snel veranderende wet- en regelgeving, een toenemende beschikbaarheid van fiscale data en meer interesse van stakeholders voor de fiscale positie van uw onderneming. Meer weten? 

Download het rapport Tax control: Van fiscale risico’s naar beheersing