Grant Thornton kan u volledig adviseren en beschikt over de AFM Vergunning Pensioenadvisering zodat we ook kunnen bemiddelen in collectief werknemerspensioen.

Advisering toekomstvoorzieningen

De advisering strekt zich uit over het hele gebied van toekomstvoorzieningen. Grant Thornton adviseert zowel de directeur groot aandeelhouder en de ondernemer met betrekking tot toekomstvoorziening. Ook adviseren we werkgevers ten aanzien van pensioen voor de werknemers of ten aanzien van de toekomstvoorziening van expats.

Onderzoek

Grant Thornton kan voor u een due diligence onderzoek uitvoeren ten aanzien van pensioenrisico’s binnen de onderneming. We voeren op verzoek onderzoeken uit of een bedrijfstakpensioenfonds al dan niet verplicht is gesteld voor uw onderneming. Ook voor advisering ten aanzien van IFRS-aspecten en waardeoverdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Dienstverleningsdocument

In het Dienstverleningsdocument [ 248 kb ] leest u meer over onze organisatie, onze dienstverlening, onze werkwijze en welke tarieven wij hanteren.

Edzo Boven
Senior pensioenadviseur
Edzo Boven is een gedreven pensioenadviseur en werkingssfeeronderzoeker, hands-on mentaliteit en praktische benadering van pensioen.
Lees meer over Edzo Boven
Edzo Boven
Senior pensioenadviseur
Edzo Boven

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn