De juiste kennis en kunde binnen uw organisatie opbouwen is cruciaal. Dat weten we bij Impact House. Via onze Impact Campus bieden we workshops, cursussen en opleidingen in duurzaamheid en impact aan. We hebben zowel open opleidingen en trainingen, als leertrajecten op maat. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Onze opleidingen

Duurzaamheids- strategie, sturing en rapportage in de zorg

Opleiding

Help uw zorgorganisatie de transitie te maken naar een duurzame toekomst! De zorgsector staat voor grote en urgente vraagstukken rondom duurzaamheid.

Meer informatie

Sturen op impact

Gratis sessie

Wat is impact en hoe maakt u dit zichtbaar? In deze gratis online inspiratiesessie nemen wij u mee in de basisprincipes van impactmanagement. U maakt kennis met een aantal praktische tools en hebt inspiratie opgedaan over uw volgende stap voor meer impact.

Meer informatie

Impact management

Open opleiding

Hoe geeft u sturen op impact vorm in uw organisatie en maakt u uw impact zichtbaar? In dit intensieve praktijkgerichte opleidingsprogramma van een half jaar krijgt u de relevante theorieën, modellen en tools aangereikt die u meteen in de praktijk brengt.

Meer informatie

Impact management

In company

Bent u op zoek naar een opleiding voor het hele team? In onze trainingen op maat leren we uw organisatie over een goede impactstrategie, impactmeten, communiceren over- en sturen op impact. De trainingen stemmen we altijd af op basis van behoeften en kennisniveau.

Meer informatie

Meer impact in 6 weken

E-learning

Van goede intenties naar impact denken en doen. Deze e-learning is een laagdrempelige manier om samen met uw team kennis te maken met impactgericht werken. De opleiding is inclusief twee online coachingsessies, waar we jullie vragen kunnen bespreken.

Meer informatie

Expeditie impactmeten

Opleiding

Wilt u weten wat uw impact is? In dit leer-doe traject gaat u als maatschappelijke organisatie aan de slag met uw eigen impactmeting. In een aantal groepsbijeenkomsten en individuele coaching helpen wij u om impactresultaten op te halen en zinnige conclusies en lessen te trekken voor (nog) meer impact.

Meer informatie

Impact- management @ work

Opleiding

Heeft u al enige ervaring opgedaan met impactmanagement en bent u toe aan een verdiepingsslag? Dan zijn de losse workshops van impactmanagement @work iets voor u. In vier verdiepende themasessies gaan we in op casussen en dilemma's uit uw praktijk, met uitwisseling in een kleine groep.

Meer informatie

Meer weten?

Weet u nog niet zeker welke opleiding bij u past en bent u op zoek naar meer informatie? Stuur ons dan een bericht, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Onze opleidingscoördinator is ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:30 uur.
 
E-mail: impactcampus@nl.gt.com
Telefoon: +31 (0)6 31 949 483


"De sterke combinatie van theorie en praktijk helpen mij om draagvlak en enthousiasme voor impactdenken binnen mijn organisatie te vergroten. Ik zou het iedereen aanraden!"

Sonja Sars - Natuur en Milieufederaties

Over ons

Naamloos-1.png

We houden van praktisch en van resultaten. Dus geen hoog over concepten, maar een no nonsens aanpak, die u leert hoe u in de praktijk uw volgende stap zet. Zo helpen wij organisaties van klein tot groot te transformeren. Wij leiden op en adviseren. Dat doen wij sinds 2008. Wij zijn thought-leader binnen de duurzaamheids- en impactadviessector en hebben een internationale, sector-overschrijdende blik.

We zijn als opleidingsbureau geregistreerd bij het CRBKO als verkort beroepsonderwijs. Onze modellen, tools en voorbeelden komen uit de ruim 15 jaar ervaring die we hebben als duurzaamheids- en impactadviespraktijk. Wij delen al onze kennis graag met onze cursisten.

Onze trainers

Edith Kroese – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Edith Kroese – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Impact-expert Edith Kroese is oprichter en eigenaar van het adviesbureau Avance dat sinds 2022 onderdeel is van Grant Thornton. Edith heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring met adviestrajecten en impactonderzoek voor bedrijven, goede doelen, impact financiers en overheden. In 2014 haalde ze een Master in Change Management en heeft ze zich gespecialiseerd in strategievraagstukken rondom duurzaamheid en maatschappelijke impact. Daarnaast is ze ook veelgevraagd spreker en trainer bij onder andere de Radboud Universiteit en trajecten voor toezichthouders.

Emma Verheijke – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Emma Verheijke – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Emma Verheijke leidt de duurzaamheidspraktijk van Grant Thornton en is ervaren trainer. Emma heeft een schat aan kennis van de CSRD en praktijkervaring door haar ondersteuning aan een groot portfolio aan nationale en internationale klanten met hun ESG-, impact- en duurzaamheidstrategie, -meting en -rapportage. Met strategisch advies en efficiënte data-oplossingen begeleidt Emma deze bedrijven en financiële instellingen in de transitie naar een meer duurzame economie.

Jacoline Plomp – partner Duurzaamheid en Impact services Grant ThorntonJacoline Plomp – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Jacoline Plomp is senior impact- en duurzaamheidsexpert. Al meer dan twee decennia geeft zij strategisch advies over het meten, maximaliseren en managen van impact en duurzaamheid aan bedrijven, investeerders, maatschappelijke organisaties en overheden. Na een internationale carrière werd ze mede eigenaar van adviesbureau Avance dat sinds 2022 onderdeel is van Grant Thornton. Momenteel is zij unitlead van de duurzaamheidsafdeling. Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties in hun transitie naar een meer toekomstbestendige en duurzame economie. Naast adviseur is ze spreker en docent onder andere aan de Universiteit van Utrecht en de opleiding impact management.

 

Simone de Wit – Manager Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Simone de Wit – Manager Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Simone de Wit is senior impact- en duurzaamheidsexpert en teamcoördinator van Impact Campus Grant Thornton. Simone heeft jarenlange ervaring met impactonderzoek in het sociale domein en adviestrajecten rondom impactstrategie en impactmanagement voor impactfinanciers, maatschappelijke organisaties en sociale ondernemingen. Als een van de hoofdtrainers van Impact Campus heeft ze veel ervaring in het trainen van professionals en organisaties met een maatschappelijke missie in sturen op impact en impactmeten. In 2017 behaalde Simone haar Master in sociale psychologie, deed voor haar masterthesis onderzoek naar evolutionair psychologische mechanismen achter duurzaam gedrag en volgde een training in sociaal ondernemerschap. Momenteel specialiseert Simone zich in het inrichten van impactmanagement wanneer je als organisatie werkt aan transities; of systeemverandering. 

 

Vincent Belgraver - Manager Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Vincent Belgraver - Manager Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Vincent Belgraver adviseerde in de afgelopen 7 jaar meer dan 100 maatschappelijke organisaties, gemeenten, provincies, fondsen en goede doelen bij het bepalen van hun impactstrategie, het meetbaar maken van hun impact en het verbeteren ervan. Hierdoor heeft hij niet alleen goed zicht op hoe impactmanagement in de praktijk écht werkt, maar ook met welke uitdagingen organisaties vaak te maken krijgen en hoe zij daarmee om kunnen gaan. Vincent is sterk in het behapbaar maken van complexe impactvraagstukken en wordt gedreven door het vinden van praktische oplossingen die passen bij dagelijkse praktijk van zijn opdrachtgevers. Als een van de hoofdtrainers binnen Impact Campus gebruikt hij zijn ruime praktijkervaring nu om deelnemers van onze opleidingen te professionaliseren op het gebied van impact management

Wij werken onder meer voor

imagewo7q.png