Wilt u als ondernemer of werkgever optimaal zijn voorbereid op gebied van pensioen en andere toekomstvoorzieningen?

Grant Thornton kan u volledig adviseren en beschikt over de AFM Vergunning Pensioenadvisering zodat we ook kunnen bemiddelen in collectief werknemerspensioen.

Advisering toekomstvoorzieningen

De advisering strekt zich uit over het hele gebied van toekomstvoorzieningen. Grant Thornton adviseert zowel de directeur groot aandeelhouder en de ondernemer met betrekking tot toekomstvoorziening. Ook adviseren we werkgevers ten aanzien van pensioen voor de werknemers of ten aanzien van de toekomstvoorziening van expats.

Senior pensioenadviseur Edzo Boven

+31 (0) 88 676 9516

Neem contact op

Onderzoek

Grant Thornton kan voor u een due diligence onderzoek uitvoeren ten aanzien van pensioenrisico’s binnen de onderneming. We voeren op verzoek onderzoeken uit of een bedrijfstakpensioenfonds al dan niet verplicht is gesteld voor uw onderneming. Ook voor advisering ten aanzien van IFRS-aspecten en waardeoverdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Dienstverleningsdocument 

In het Dienstverleningsdocument [ 248 kb ] leest u meer over onze organisatie, onze dienstverlening, onze werkwijze en welke tarieven wij hanteren.

Heeft u uw pensioenrisico’s in beeld?

Heeft het onderwerp pensioenrisico uw volle aandacht? Onze ervaring leert dat dit bij veel werkgevers niet het geval is. Terwijl de financiële en juridische impact voor uw onderneming, en mogelijk voor (oud-)bestuurders, groot kan zijn. U wilt inzicht. Maar hoe? Lees meer over onze pensioenscan