Hoe houdt u zich staande in deze coronaperiode? En hoe bereidt u zich voor op de periode na corona? Na de eerste 3 succesvolle edities van deze masterclass, zijn er 2 nieuwe data waarvoor u zich kan aanmelden.

De impact van corona is voor sommige ondernemingen enorm. Dat had niemand voorzien. Maar hoe houdt u grip op de situatie. Waar liggen uw grootste uitdagingen nu en hoe maakt u uw onderneming veerkrachtig voor de toekomst. Wij reiken u de helpende hand met een online masterclass ‘(post) coronaproof ondernemen’. Daarin leren wij u op een andere manier naar te toekomst te kijken. En geven wij u praktische tips en handvatten om zo goed mogelijk door deze onzekere periode te navigeren. U krijgt meer inzicht in het stellen van prioriteiten voor de korte termijn en het aanbrengen van focus op de midden- en lange termijn.

In deze masterclass zoomen we met u in op de volgende vraagstukken:

  • Waar liggen nu mijn groeikansen?
  • Hoe bereid ik mij voor terwijl ik tegelijkertijd gefocust moet blijven op het hier en nu?
  • Hoe kan ik slimmer en efficiënter ondernemen?
  • Welke stappen moet ik als ondernemer zetten om mijn onderneming voor te bereiden op de periode na de coronacrisis?

Exclusief voor ambitieuze ondernemers

De masterclass ‘(post) coronaproof ondernemen’ is exclusief voor een selecte groep ambitieuze mkb-ondernemers, dga’s, CFO’s en CEO’s. Ondernemers die serieus stappen willen maken om met hun onderneming succesvol uit de crisis te komen. Wij vinden het belangrijk om alle deelnemers voldoende persoonlijke aandacht te geven. Daarom houden wij de groepen klein.

Werkwijze

Onze masterclass is geen webinar! Het is een interactieve onlinesessie waar u actief aan de slag gaat. U ontvangt vooraf praktische werkbladen waarmee we tijdens de masterclass aan de gang gaan. Na afloop denkt u in kansen, in plaats van bedreigingen, en weet u hoe u uw kennis en vaardigheden het beste kunt benutten.

Data en (kosteloos) aanmelden

Wij organiseren de masterclass ‘(post) coronaproof ondernemen’ op twee verschillende data, namelijk 19 november en 3 december van 16.00 tot 17.00 uur. Deelname is kosteloos. Reageer snel want vol is vol. Deze masterclass moet zo relevant mogelijk voor u zijn. Daarom stellen we u op het aanmeldformulier enkele vragen. Daarmee beoordelen wij of deze masterclass aansluit bij uw behoefte en verwachtingen. Neem dus even de tijd om deze in te vullen. 

Wij kijken er naar uit om samen met u de eerste stappen te zetten naar het succes na corona.

Spreker
Marloes Berg Bedrijfsadviseur
Otto Kempkes Partner
Denny ten Camp Partner

Grant Thornton
  • Tijdstip: 16.00u - 17.00u
Tel: 088-6769000 Contact: