Voorgaand evenement donderdag 29 september 2022

WKR-webinar: Actualiteiten, wat zijn de plannen van het kabinet? En wat kunnen of moeten we er mee?

In de fiscale agenda van het kabinet zijn plannen gemaakt voor de opvolging van het SER advies over hybride werken. Gedacht wordt aan verruiming van de vrije ruimte, meer budget voor reiskostenvergoedingen, een hogere thuiswerkvergoeding en evaluatie van de fiscale vrijstelling van arbovoorzieningen. Wilt u daar meer over weten? Dan mag u ons WKR-webinar niet missen.

Waarom interessant?

Wij merken een toenemende vraag van ondernemers over de mogelijkheden om vergoedingen en verstrekkingen aan het personeel zo fiscaal gunstig te waarderen. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is dat van belang omdat het gras bij de buren altijd groene lijkt. En dus mag het wat kosten, maar als het even kan op een fiscaal vriendelijke manier.

In ons webinar geven we antwoord op vragen zoals:

  • Welke mogelijkheden zijn er voor hybride werken? Wat mag wel of niet?
  • Welke mogelijkheden zijn er om een werknemer (fiscaal vriendelijk) te belonen?
  • Met welke aspecten moet je rekening houden?
  • Wat is er recent gewijzigd in wet- en regelgeving?
  • Wat gaat er wijzigen n.a.v. Prinsjesdag?

Voor wie?

Dit webinar is speciaal voor dga’s, ceo’s, cfo’s, HR managers, finance managers, controllers en bedrijfsjuristen.

Sprekers

Jan Paul de Bruin – senior tax manager
John Boer – senior tax manager

Wanneer?

Donderdag 29 september van 16.00 tot 17.00.

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Enkele dagen na het webinar ontvangt iedereen die zich aangemeld heeft een e-mail met de opname, eventuele presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Dus bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan en kijk de opname op een later moment terug.

Bekijk de opname van ons webinar

Sprekers

Jan Paul de Bruin
Senior manager tax

Jan Paul de Bruin is sinds 2005 werkzaam voor Grant Thornton. In 1991 begon hij zijn carrière als belastingadviseur bij een klein advieskantoor in Den Haag. Jan Paul is lid van het Register Belastingadviseurs waar hij in 2005 zijn RB en MB titel behaalde. Sinds 2022 is Jan Paul lid van de commissie Winst IB/VPB van het Register van Belastingadviseurs. Binnen Grant Thornton richt Jan Paul zich met name op de advisering binnen de dga-praktijk. Verder heeft hij als specialisatie onder andere de werkkostenregeling. Over de werkkostenregeling heeft Jan Paul diverse Masterclasses en presentaties voor onze cliënten verzorgd. Tevens heeft hij diverse andere presentaties gegeven onder andere op de studiedagen Werkkostenregeling van Reed Business in de Jaarbeurs en voor de afdeling Zuid-Holland van de NBA. Tevens heeft hij een artikel in Salaris Magazine geschreven over dit onderwerp.

John Boer
Senior manager tax

John Boer is als senior belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name de nationale (middel)grote ondernemingen en hun DGA(’s) vaak actief in de zakelijke dienstverlening, (groot- en detail)handel, zorg. John zijn expertise als belastingadviseur is alles wat uw personeel raakt op het gebied van loonheffingen, werknemersverzekeringen, (flexibele) arbeidsvoorwaarden, arbeids- en ontslagrecht, payroll, verzuimbegeleiding en ook met name de Werkkostenregeling (WKR).

Aankomende evenementen