dinsdag 24 oktober 2023
1:30 p.m. - 5:30 p.m. (CEST)
Grant Thornton Rotterdam
Gedempte Zalmhaven 4E
Rotterdam, 3011 BT
Evenement begint over [dd:hh:mm:ss]
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld u aan

Past u - in het kader van de WKR - de begrippen vergoeding, verstrekking en terbeschikkingstelling wel goed toe? Als u (of uw medewerkers) de laatste inzichten op het gebied van de WKR wilt weten en praktische handreikingen wilt ontvangen, dan is deze masterclass wat u nodig heeft. Zeker als de verantwoording en vastlegging van de WKR bij diverse afdelingen (zoals HR, payroll en finance) ligt.

Waarom interessant?

Na deelname aan de masterclass bent u up-to-date van hoe het er nu voor staat met de WKR, volgens de meest recente wet- en regelgeving en rechtspraak. En krijgt u tips om de WKR optimaal in te richten en te benutten. Dit leert u onder andere door het uitwerken van casussen.

Vanuit onze ervaring merken we dat de samenwerking tussen de financiële administratie en de salarisadministratie vaak beter kan. Dit onderdeel is dan ook een belangrijk aandachtspunt tijdens de masterclass.

U ontvangt desgewenst 4 PE punten voor uw deelname aan de masterclass.

Programma

  • 13.15 uur Ontvangst
  • 13.30 uur Start programma
  • 17.30 uur Afsluitende netwerkborrel 

Wanneer?

24 oktober 13:30 - 17:30 uur 

Waar?

Kantoor Grant Thornton Rotterdam

Voor wie?

HR managers / professionals, payroll medewerkers, financieel managers, controllers, CFO’s en dga’s, die op de hoogte willen zijn van de actuele WKR wet- en regelgeving en handreikingen willen ontvangen.

Kosten en voorwaarden

Er is een maximum aantal van 15 deelnemers per masterclass.

Kosten: 350 euro per deelnemer (exclusief btw). Iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt 300 euro.

Annuleren is mogelijk tot één week voordat de masterclass plaatsvindt. Hierna is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren.

Sprekers

John Boer
Senior manager tax

John Boer is als senior belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name de nationale (middel)grote ondernemingen en hun DGA(’s) vaak actief in de zakelijke dienstverlening, (groot- en detail)handel, zorg. John zijn expertise als belastingadviseur is alles wat uw personeel raakt op het gebied van loonheffingen, werknemersverzekeringen, (flexibele) arbeidsvoorwaarden, arbeids- en ontslagrecht, payroll, verzuimbegeleiding en ook met name de Werkkostenregeling (WKR).

Jan Paul de Bruin
Senior manager tax

Jan Paul de Bruin is sinds 2005 werkzaam voor Grant Thornton. In 1991 begon hij zijn carrière als belastingadviseur bij een klein advieskantoor in Den Haag. Jan Paul is lid van het Register Belastingadviseurs waar hij in 2005 zijn RB en MB titel behaalde. Sinds 2022 is Jan Paul lid van de commissie Winst IB/VPB van het Register van Belastingadviseurs. Binnen Grant Thornton richt Jan Paul zich met name op de advisering binnen de dga-praktijk. Verder heeft hij als specialisatie onder andere de werkkostenregeling. Over de werkkostenregeling heeft Jan Paul diverse Masterclasses en presentaties voor onze cliënten verzorgd. Tevens heeft hij diverse andere presentaties gegeven onder andere op de studiedagen Werkkostenregeling van Reed Business in de Jaarbeurs en voor de afdeling Zuid-Holland van de NBA. Tevens heeft hij een artikel in Salaris Magazine geschreven over dit onderwerp.

Aankomende evenementen