Voorgaand evenement dinsdag 8 november 2022

Wij nodigen u van harte uit voor onze online masterclass over de werkkostenregeling (WKR) die op dinsdag 8 november plaatsvindt. Want past u - in het kader van de WKR - de begrippen vergoeding, verstrekking en terbeschikkingstelling wel goed toe? Als u en uw medewerkers behoefte hebben aan de laatste inzichten op het gebied van de WKR en praktische handreikingen willen ontvangen, dan is deze masterclass wat u nodig heeft. Zeker als de verantwoording en vastlegging van de WKR bij diverse afdelingen (zoals HR, payroll en finance) ligt.

Na deelname aan de masterclass bent u up-to-date van hoe het er nu voor staat met de WKR, volgens de meest recente wet- en regelgeving en rechtspraak. En krijgt u tips om de WKR optimaal in te richten en te benutten. Dit leert u onder andere door het uitwerken van casussen.

Vanuit onze ervaring merken we dat de samenwerking tussen de financiële administratie en de salarisadministratie vaak beter kan. Dit onderdeel is dan ook een belangrijk aandachtspunt tijdens de masterclass.

U ontvangt 4 PE punten voor uw deelname aan de masterclass.

Voor wie

HR managers / professionals, payroll medewerkers, financieel managers, controllers, CFO’s en dga’s, die op de hoogte willen zijn van de actuele WKR wet- en regelgeving en handreikingen willen ontvangen.

Kosten en voorwaarden

Deze masterclass vindt plaats op dinsdag 8 november online plaats.

Er is een maximum aantal van 15 deelnemers per masterclass.

Kosten: 299 euro per deelnemer (exclusief btw). Iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt 199 euro.

Betaling dient voorafgaand aan de masterclass plaats te vinden. Annuleren is mogelijk tot één week voordat de masterclass plaatsvindt. Hierna is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren.

Programma

13.15 uur Ontvangst 

13.30 uur Start programma

17.30 uur Einde programma

Sprekers

Jan Paul de Bruin
Senior manager tax

Jan Paul de Bruin is sinds 2005 werkzaam voor Grant Thornton. In 1991 begon hij zijn carrière als belastingadviseur bij een klein advieskantoor in Den Haag. Sinds 2000 is Jan Paul (aspirant) lid van het Register Belastingadviseurs waar hij in 2005 zijn RB en MB titel behaalde. Binnen Grant Thornton richt Jan Paul zich met name op de advisering binnen de dga-praktijk. Verder heeft hij als specialisatie onder andere de werkkostenregeling. Over de werkkostenregeling heeft Jan Paul diverse Masterclasses en presentaties voor onze cliënten verzorgd. Tevens heeft hij diverse andere presentaties gegeven onder andere op de studiedagen Werkkostenregeling van Reed Business in de Jaarbeurs en voor de afdeling Zuid-Holland van de NBA. Tevens heeft hij een artikel in Salaris Magazine geschreven over dit onderwerp.

John Boer
Senior tax manager

John Boer is als senior belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name de nationale (middel)grote ondernemingen en hun DGA(’s) vaak actief in de zakelijke dienstverlening, (groot- en detail)handel, zorg. John zijn expertise als belastingadviseur is alles wat uw personeel raakt op het gebied van loonheffingen, werknemersverzekeringen, (flexibele) arbeidsvoorwaarden, arbeids- en ontslagrecht, payroll, verzuimbegeleiding en ook met name de Werkkostenregeling (WKR).

Aankomende evenementen