Uitgeoefende activiteiten

Stichting Elizabethfonds logoVanaf de oprichting heeft de stichting giften ter beschikking gesteld aan diverse organisaties die onderstaand doel nastreven. Bovendien heeft de stichting gedurende 5 jaar trailers vol uitstekend kantoormeubilair, in samenwerking met gelijke organisaties, naar Oost-Europa, Afrika en Suriname kunnen zenden. Dit kantoormeubilair werd ter beschikking gesteld door een van de grote bankinstellingen in Nederland. Daarnaast verzorgt de stichting reeds een aantal jaren het organiseren en verzenden van overtollig schoolmeubilair vanuit geheel Nederland naar Oost-Europa en Suriname en zorgt voor een prima "tweede zit" aan scholen waar nog steeds veel gebrek is aan goed materiaal.

Doelstelling

Het verlenen van hulp, zowel financieel als in andere zin, aan hulpbehoevenden, waar ook ter wereld en ongeacht ras, nationaliteit, geloof en geslacht en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

Beleidsplan

Nu en in de toekomst een beleid te voeren, waarbij hulp geboden wordt aan minder bedeelden. Met een kleine bezetting een maximum aan resultaat te boeken. Het beleid is er op gericht om door te gaan met de tot nu toe uitgeoefende activiteiten, alsmede de hulp aan goede doelen.

Stichting Elizabethfonds
Stichting Elizabethfonds www.elizabethfonds.nl
Naam van de ANBI Stichting Elizabethfonds
RSIN nummer 807279638
Contactgegevens

Jan van der Spek
Laag Boskoop 27
2771 GV Boskoop
elizabethfonds@hotmail.com

Voorzitter Jan van der Spek
06 53634703
Secretaris Corine de Reus
Penningmeester Herman Raaphorst
Beloningsbeleid bestuursleden Het bestuur is onbezoldigd
Beloningsbeleid vrijwilligers Deze werken ook onbezoldigd
   
Jaarrekening 2020 Download de pdf [ 94 kb ]
Jaarrekening 2019 Download de pdf [ 88 kb ]
Jaarrekening 2018 Download de pdf [ 92 kb ]
Jaarrekening 2017 Download de pdf [ 113 kb ]