Over Grant Thornton

Vanuit onze solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit leveren we expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij uw organisatie past.

Advisory

Grant Thornton biedt u een breed pakket aan specialistische adviesdiensten als cyber risk, sustainability & impact, corporate finance en meer.

Audit & assurance

U moet kunnen vertrouwen op uw cijfers. Deze moeten voldoen aan de steeds veranderende regelgeving. Alleen dan krijgt u een goed inzicht in de mate waarin u uw doelstellingen realiseert en risico's beheerst. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak en vertrouwen.

Belastingadvies voor Nederlandse multinationals

Als ik die interessante Head of sales in Frankrijk wil aannemen, hoe zit dat dan fiscaal? Welke vennootschap kan het beste een overname doen? Hoeveel scheelt het, als ik al onze belastingaanslagen wereldwijd bij één partij neerleg? Voor wie kan ik gebruikmaken van de 30%-regeling? En hoe? De boete van ‘niet melden’ 830.000 euro? Wat moet ik precies wél melden bij grensoverschrijdende fiscale constructies? Goede vragen. Wij beantwoorden er dagelijks honderden wereldwijd. Scherp en met aandacht voor uw situatie. In welk land dan ook.

Accountancy & financieel advies

Als dynamische organisatie wilt u in een veranderende wereld alle aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van uw organisatie. Een accountant met kennis van uw markt en een brede focus, helpt u daarbij uw doelstellingen te realiseren.

Studenten en starters

Ik wil mijn talent verder brengen!

Samen ontdekken we waar jouw kracht ligt. We bieden je de kans om tijdens een bijbaan, stage of startersfunctie je talenten te verder te ontwikkelen.

Lees verder
Professionals

Ik wil mijn expertise inzetten

Werken in een omgeving waar jouw expertise op waarde wordt geschat. Waar je deskundigheid het verschil maakt voor cliënten. En jij de kans krijgt het beste uit jezelf te halen.

Lees verder

Persberichten

08 jul 2022

Grant Thornton brengt perspectief van klanten in besluitvormingsproces via Klantenraad

Grant Thornton brengt perspectief van klanten in besluitvormingsproces via Klantenraad.

07 jul 2022

Commissaris blijft stoeien met werkgeversrol en cultuur

Aandacht van de rvc voor talentmanagement en successieplanning met betrekking tot de rvb.

12 mei 2022

Grant Thornton breidt sustainability expertisecentrum uit om organisaties nu verder te helpen in hun duurzaamheidstransitie

Grant Thornton versterkt haar sustainability en impact dienstverlening door het overnemen van twee gerenommeerde partijen: Avance Impact en Wolfs Company.

Onze specialisten

Zoek een specialist op het gebied van

in de

gevestigd in

of op