Groeiruimte binnen de assurance

Een resultaatgerichte carrière

Je bent op zoek naar een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Jij neemt initiatief en pakt kansen. Wij ondersteunen je daarin. Naast ‘training on the job’ bieden wij voor starters een traineegame en daarnaast kun je gebruik maken van opleidingen in ons opleidingsaanbod.

Opleidingsaanbod

Je kunt kiezen uit meer dan 80 cursussen. Een mix van vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van (sociale) vaardigheden. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt. Onze onverminderde aandacht voor opleidingen heeft een Cedeo-erkenning voor de accountancyopleidingen opgeleverd.

Carrièrepad

Wij verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen carrière. Doorgroeimogelijkheden zijn er absoluut, afhankelijk van je prestaties en eventueel je studiefase. Tijdens coachgesprekken en functionerings- en beoordelingsgesprekken brengen wij jouw voortgang, door middel van competenties, in kaart. Op basis daarvan bepaal je nieuwe doelen om verder te kunnen groeien.

Traineegame

Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet hotel Global Triumph, een fictieve klant, van advies. Het doel van de game is dat je alle disciplines van de organisatie leert kennen. Op een actieve manier, veelal in groepjes met andere starters. Je zal de klant adviseren over bijvoorbeeld het doen van een overname of over geconstateerde fraude tijdens de jaarlijkse controle. En hoe rapporteer je deze fraude aan de directie? Best lastig. Ook dat leer je tijdens deze game. Kortom, een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je communicatieve vaardigheden.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk onze vacatures