Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

HR services

Zijn uw medewerkers bepalend voor het succes en de groei van uw organisatie?

En heeft u behoefte aan specialisten waar u met uw Human resources (HR) vragen terecht kunt?

De HR specialisten van Grant Thornton staan u bij op het gebied van personeels- en salarisadministratie, arbeidsrecht en fiscaliteiten rondom uw personeel. Met de diensten van HR services bent u standaard voorzien van een personeels- en salarisadministratie van hoge kwaliteit, goede HR-begeleiding en het juiste (internationale) advies. Dit alles natuurlijk met de focus op de menselijke maat.

HR services helpt uw organisatie bij het opzetten van een HR/P&O team of neemt u de zorgen uit handen om deze taken voor u te verzorgen en te onderhouden.

Grant Thornton kan u helpen bij:

  • Een kwalitatieve personeels- en salarisadministratie;
  • Arbeidsrechtelijke vragen;
  • Het opstellen van arbeidsvoorwaarden en contracten.

Op internationaal gebied helpen wij u bij vragen over:

  • Werknemersverzekeringen;
  • Loonbelasting;
  • Expatriate services (30%-regeling);
  • Personeel dat u uitzendt of naar Nederland toehaalt.

HR services

Global mobility services

Wie kan mijn expats precies vertellen wat werken in Nederland fiscaal inhoudt? Komen zij in aanmerking voor de 30%-regeling? Kan deze groep werknemers in hun thuisland sociaal verzekerd blijven? Welke vergunningen moet ik regelen voor de werknemers buiten de EU? Wie kan deze werknemers helpen bij de aangifte inkomstenbelasting in Nederland? Goede vragen! Global mobility services is er voor de antwoorden.

Loonbelasting

Als werkgever draagt u loonbelasting en premies werknemersverzekeringen af over het salaris van uw werknemers. Uit de salarisadministratie volgt de hoogte van de in te houden loonbelasting. Die inhouding is echter afhankelijk van meerdere factoren.

Pensioenadvies

Wilt u als ondernemer of werkgever optimaal zijn voorbereid op gebied van pensioen en andere toekomstvoorzieningen? Grant Thornton kan u volledig adviseren en beschikt over de AFM Vergunning Pensioenadvisering zodat we ook kunnen bemiddelen in collectief werknemerspensioen.

Personeels- en salarisadministratie

Hoe organiseert u uw personeels- en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk? Om snel inzicht te hebben voor uzelf en uw stakeholders (zoals verzekeraars of uw CFO). En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht.

Sociale verzekeringen

Hoe voorkom ik onverwachte heffing van premies werknemersverzekeringen?

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Centrale diensten

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn