Hoe beantwoord ik zonder HR-afdeling de vragen van mijn medewerkers?

U heeft personeel in dienst, maar geen HR-afdeling? Terwijl u allerlei vragen krijgt die een HR-afdeling beantwoordt. Vragen die een bedrijfsrisico kunnen vormen. Bijvoorbeeld wanneer er een arbeidsconflict ontstaat of als er regels van de onderneming worden overschreden. Ook kunt u tegen HR-vraagstukken aanlopen als u uw onderneming wilt verkopen. Of dat u fiscale kansen mist door het ontbreken van kennis of tijd om op kansen in te spelen. Een HR-afdeling kan eigenlijk niet ontbreken, ook als dit niet rendabel is ten opzichte van uw personeelsbestand.

De HR coach op afroep

De oplossing daarvoor is de HR coach. Met een HR coach heeft u een HR-afdeling binnen handbereik. De HR coach neemt bijvoorbeeld de taken van de HR-afdeling waar en schakelt andere specialisten naar behoefte in. Bijvoorbeeld voor de verzorging van de gehele salarisadministratie en HR-taken (zowel op afstand als ter plaatse), het betrekken van juristen gespecialiseerd in arbeidsrecht of Global mobility adviseurs als u te maken heeft met internationaal mobiele werknemers.

HR coach Peter Peters

+31 (0) 88 676 9182

Neem contact op

Wij kunnen u helpen bij:

Wilt u weten of onze HR coach u en uw medewerkers kan helpen?

Neem contact op met één van onze HR coaches voor meer informatie over het uitbesteden van uw HR-afdeling. Of laat uw gegevens achter zodat u wordt gebeld door één van onze HR coaches.