Breng uw arbeidsovereenkomsten op orde met onze WW-compliance oplossing

Weet u van uw werknemers wat voor arbeidscontract zij hebben? Vanaf 1 juli 2020 bepaalt de aard van het contract de hoogte van de WW-premie die u als werkgever betaalt. Een juist overzicht is dus van groot belang. Heeft u uw administratie met arbeidsovereenkomsten nog niet op orde? Maak dan gebruik van onze handige WW-compliance oplossing. Met behulp van onze slimme software ‘leest’ onze oplossing uw arbeidsovereenkomsten. U krijgt vervolgens inzicht in of er sprake is van een overeenkomst van bepaalde of onbepaalde tijd. Dit scheelt u (of uw HR-afdeling) veel werk en onnodige WW-premie!

Hoe werkt de WW-compliance oplossing?

Met deze oplossing helpen wij u in vijf stappen ‘in control’ te zijn voor de WW-premie:

 1. Vul via onderstaand formulier uw contactgegevens in.
 2. U ontvangt daarna inloggegevens voor onze beveiligde online WW-compliance oplossing (portal).
 3. In deze portal kunt u uw ondertekende Nederlandstalige arbeidsovereenkomsten uploaden. Indien beschikbaar kunt u ook een overzicht van uw werknemers uploaden.
 4. U ontvangt van ons binnen 24 uur een document retour waarin is opgenomen:
  1. naam werknemer;
  2. aanwezigheid contract (ja/nee);
  3. leeftijd werknemer;
  4. aard overeenkomst (bepaald/onbepaald).
 5. Afhankelijk van de output past u de hoge of lage WW-premie toe om zo WW-premie te besparen.

Wat kost de WW-compliance oplossing?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal geüploade arbeidscontracten. De genoemde bedragen zijn in euro’s en exclusief omzetbelasting.

Aantal arbeidscontracten Tarief
1 tot 25 Op aanvraag
25 tot 100 350 euro
100 tot 250 750 euro
250 tot 500 1.150 euro
500 tot 1.000 1.500 euro
1000+ Op aanvraag

Voor de kosten zenden wij u na afloop een factuur.

Er zijn altijd bijzondere situaties. Die kunt u zelf beoordelen. Uiteraard kunt u hiervoor ook gebruik maken van onze ervaren arbeidsrechtjuristen. De kosten hiervan zijn niet inbegrepen in de hierboven genoemde kosten en stemmen wij daarom vooraf met u af.

Vraag de WW-compliance oplossing aan

Partner Christiaan Buizer

+31 (0) 88 676 9368

Neem contact op

Goed om te weten

 • Onze oplossing is minder geschikt voor ondernemers met minder dan 25 werknemers. Wilt u toch gebruik maken van onze tool? Neem dan voor gebruik van de oplossing contact met ons op.
 • Afhankelijk van de vraag naar onze oplossing kan het in voorkomende gevallen langer dan 24 uur duren voordat wij reageren op uw aanvraag.
 • Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Grant Thornton van toepassing. Uiteraard verwerken wij uw gegevens in overeenstemming met de AVG.

Heeft u vragen over de differentiatie van de WW-premie? Neem contact op met: John Boer of Anne Hofman.

Heeft u vragen over de Grant Thornton WW-compliance oplossing? Neem contact op met: Christiaan Buizer of Dinesh Boedhoe.