Voorgaand evenement woensdag 20 september 2023

Op dinsdag 19 september aanstaande is het Prinsjesdag 2023. Het demissionaire kabinet maakt de plannen voor 2024 bekend. Het Belastingplan 2024 bevat alle fiscale plannen. Voor u als ondernemer in het MKB een interessante periode, want worden de lasten van ondernemers verder verzwaard? Blijft het nog wel interessant om te ondernemen? Heeft de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) nog toekomst? Hoe nu verder met box 3? En welke fiscale maatregelen raken de vastgoedmarkt? Nu het kabinet is gevallen, is het de vraag welke plannen in welke vorm doorgaan. 

Op woensdag 20 september aanstaande duiken wij dieper in het Belastingplan 2024. Tijdens ons interactieve webinar leert u over alle gevolgen van dit plan voor MKB-ondernemingen en ondernemers. Onze specialisten Melissa Overbeek en Christiaan Buizer bespreken de belangrijkste fiscale wijzigingen en maatregelen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering. We delen praktische inzichten en de eerste adviezen om u te helpen om zoveel mogelijk in te spelen op de verwachte wijzigingen.

Zien wij u op 20 september?

Wilt u op de hoogte zijn van alle fiscale wijzigingen en handvatten krijgen om hier direct mee aan de slag te gaan? Meld u dan snel aan! 

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner tax

Christiaan Buizer is als partner belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning. Vanaf maart 2020 heeft Christiaan zich gespecialiseerd in de corona steunmaatregelen zoals de NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen.

Melissa Overbeek
Jr. Legal Consultant Arbeidsrecht
Melissa Overbeek Volg op LinkedIn

Melissa Overbeek is als specialist arbeidsrecht werkzaam bij Grant Thornton. Zij spitst zich nu toe op alle aspecten van het arbeidsrecht. Denk hierbij aan ontslagkwesties, reorganisaties, arbeidsongeschiktheid en wijzigen van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is Melissa veel bezig met personeelskwesties zoals sanctioneren en beoordelen. Melissa is lid van de "Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrecht Adviseurs.

Aankomende evenementen