Voorgaand evenement donderdag 16 november 2023

Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse Beaujolais Primeur Party op donderdag 16 november 2023 in Archeon. Deze editie organiseren wij samen met Wille Donker advocaten.

Het belooft weer een gezellige en boeiende middag te worden met twee inspirerende gastsprekers. Klaas Zondervan, presentator van het RTL4 programma 'de erfgenaam' neemt u mee in de wereld van erfgenamenonderzoeken. Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en CEO van start-up Pieter Pot, deelt zijn ervaring vanuit de wereld van online supermarkten met duurzame en snelgroeiende bezorgservice van verpakkingsvrije boodschappen.

Hierna ontkurken wij de Beaujolais Primeur door een deskundige 'mystery guest'. En natuurlijk gaat u na afloop met een mooie fles Beaujolais naar huis.

Programma

  • 16.30 uur Ontvangst
  • 17.00 uur Opening door Maarten Verweij en Kim van der Bijl
  • 17:15 uur Spreker Klaas Zondervan
  • 17:45 uur Spreker Jouri Schoemaker
  • 18:15 uur Ontkurking Beaujolais Primeur Party
  • 18:30 uur Afsluiting door Maarten Verweij en Kim van der Bijl
  • 18:35 uur Netwerkborrel

U kunt een introducee meenemen. Diegene dient zich dan apart aan te melden via het registratieformulier.

Sprekers

Maarten Verweij
Partner

Maarten Verweij werkt sinds 2017 als accountant-adviseur in de samenstel- en adviespraktijk van Grant Thornton. Daarvoor werkte hij als MKB-accountant en -adviseur voor KPMG en BDO. Als betrokken sparringpartner begeleidt Verweij onder andere familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers bij de verschillende fases van het ondernemerschap en bijbehorende groei-vraagstukken, zoals het verbeteren van rendement, het verkrijgen van financiering en het overdragen/verkopen van de onderneming. Daarnaast is hij als unitleider verantwoordelijk voor de MKB praktijk van Grant Thornton in Alphen aan den Rijn.

Kim van der Zijl Wille Donker advocaten
Advocaat | Partner Wille Donker Advocaten
Kim van der Bijl

Kim van der Bijl heeft in 2006 haar studie rechten afgerond en is in 2007 begonnen als advocaat. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in het familierecht. Sinds 1 mei 2018 is Kim van der Bijl advocaat bij Wille Donker advocaten. Zij is specialist op het gebied van het familierecht en erfrecht en houdt zich bezig met alle facetten daarvan. Kim van der Bijl is tevens scheidingsmediator. Zij is lid van de Mediators federatie Nederland (MfN).

Klaas Zondervan
Gespecialiseerd jurist erfrechtkwesties
Klaas Zondervan

Klaas Zondervan is gespecialiseerd jurist met kennis en kunde bij erfrechtkwesties die de grens overschrijden. Hij verricht voor onder andere notarissen, advocaten, sollicitors en barristers erfgenamenonderzoek in zowel Nederland als het buitenland. U kunt hem zien op RTL4 als expert van het populaire programma ‘De Erfgenaam’, dat door Ruben Nicolai wordt gepresenteerd. Ook schrijft hij de column ‘Erfgenamenonderzoek: de kern van de zaak’ in het vakblad ‘De Notarisklerk’.

Gastspreker Jouri Schoemaker
Ondernemer en oprichter van Pieter Pot
Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker heeft op jonge leeftijd al meerdere initiatieven en bedrijven opgericht. Zo heeft hij Pieter Pot (voormalig PuurBezorgd) opgericht, de allereerste circulaire online supermarkt van Nederland, die het gemakkelijk maakt om boodschappen te doen zónder als die plastic verpakkingen. Ze vergaarden hiermee landelijke media aandacht, kregen alle diverse awards en haalden recent 9 miljoen euro op bij investeerders om verder te kunnen groeien.

Aankomende evenementen