Voorgaand evenement dinsdag 6 februari 2024

In deze interactieve bijeenkomst neemt Henry Steenbergen, directeur Transport & Mobiliteit van Rabobank, je mee in de ontwikkelingen en uitdagingen rond emissieloos (bouw)materieel, laadinfra, energy-hubs en financiering. 

Robin Opzitter van Grant Thornton gaat aansluitend in op de investering in elektrisch bouwmaterieel door te vertellen welke fiscale faciliteiten hiervoor beschikbaar zijn. Zijn collega Annemieke Bos van Impact House neemt jullie mee in de wereld van duurzaamheidsregelgeving (CSRD) die op de sector afkomt en hoe je daarop kan anticiperen.

Programma
14.30 uur    Ontvangst
15.00 uur    Start programma
16.30 uur    Netwerkborrel

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom door accountmanager Ricardo Blok van Rabobank
  • Presentatie Emmissieloos (bouw)materieel door Henry Steenbergen
  • Presentatie fiscale faciliteiten en regelgeving door Robin Opzitter en Annemieke Bos van Grant Thornton
  • Dialoogsessie
  • Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Sprekers

Annemieke Bos
Senior manager advisory

Annemieke Bos is Manager Impact & Sustainability Services.

Robin Opzitter
Junior Manager Tax

Robin Opzitter is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals de (brede) advisering van familiebedrijven en de toepassing van de innovatiebox. Hij haalt plezier uit het adviseren van en het sparren met ondernemers en hecht veel waarde aan loyaliteit en wederzijds vertrouwen. Vanuit de vestiging in Rotterdam begeleidt Robin cliënten bij fiscale vraagstukken, zowel zakelijk als privé. Hij is onder andere actief in de sector bouw- en vastgoed en heeft de interne opleiding ‘Advisering familiebedrijven’ gevolgd.

Henry Steenbergen
Directeur Transport en Mobiliteit
Henry Steenbergen

Henry Steenbergen is specialist op het gebied van transport, logistiek, opslag en alles wat met mobiliteit te maken heeft. Van openbaar vervoer tot kleine elektronische vervoersmiddelen en van trends tot ontwikkelingen als: digitalisering, energietransitie en veranderende financieringsmethoden. Henry is breed opgeleid en heeft meerdere Masters in Fiscaal Recht, Finance and Control, M&A and Business Valuation en Business Process Management and IT. Hij heeft ruime ervaring in financiële en operationele functies bij onder andere Heineken en TNT (Nu FedEx).

Aankomende evenementen