Arnhem

Wat wij voor u kunnen betekenen als Arnhemse ondernemer

Grant Thornton is sinds 2016 midden in het centrum van Arnhem gevestigd in een goed bereikbaar pand aan de Vossenstraat en daardoor dagelijks midden in de gemeenschap aanwezig.

Met de kennis en ervaring die wij hebben zijn wij bij uitstek uw gesprekspartner om vraagstukken en uitdagingen waar u als ondernemer voor staat te vertalen in heldere oplossingen. Kwalitatief hoogstaand maatwerk leveren met persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan!

Op onze vestiging bevindt zich ook de German desk. Samen met onze vestigingen in Duitsland (waaronder Düsseldorf) ondersteunen en adviseren wij ondernemingen met grensoverschrijdende activiteiten.

Contact us

Arnhem

Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
Fax: 088 676 9010

Werken bij Grant Thornton?

Waar zet jij de volgende stap?

Ruimte om te groeien is essentieel. Vanuit een solide (inter)nationale basis gecombineerd met het karakter van onze kantoren: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgericht, bieden wij je ruimte om mee te groeien met onze organisatie. Onze unieke cultuur creëert een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Waar ligt jouw groei?
Bekijk de vacatures!

Onze evenementen

Geregeld organiseren wij evenementen...